25. Дринска регата: Информације о улазницама, паркингу, кампу… 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
25. Дринска регата: Информације о улазницама, паркингу, кампу…
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
16.07.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Ове седмице се одржава јубиларна 25. Дринска регата, а имајући у виду исказано интересовање

за спуст и концерте у оквиру манифестације организатори очекују да ће ово бити најмасовнија регата у историји.

Из Установе Спортско-туристички центар „Бајина Башта“ позивају учеснике спуста да у суботу, 21. јула,  знатно раније крену из Бајине Баште ка Перућцу јер се очекују велике гужве. Котизације за учешће на спусту ће се као и претходне године наплаћивати искључиво приликом уласка на простор старта Дринске регате. У оквиру котизације која по пловилу износи 1500 динара добија се осигурање за регистроване учеснике спуста,  налепница за чамац, легитимација „Дрински сплавар“, правилник са обавезним правилима за све учеснике Дринске регате, евиденциони картон и врећа за смеће. Организатори позивају све учеснике да смеће из чамаца прикупљају искључиво у вреће које добију и да их на циљу Дринске регате у Рогачици одложе на место које ће бити видно обележено.

Због очекивано великог броја посетилаца повећан је паркинг простор у близини излетишта Рача. У непосредној близини излетишта паркинг простор је повећан тако што је измештен камп на другу локацију а обезбеђено је да се аутомобили могу паркирати и у простору „Зелене Дрине“. Улаз у део паркинга „Зелене Дрине“ је код бившег салона намештаја овог предузећа. За све госте Бајине Баште отворена је за паркинг и „задружна њива“ у близини хотела „Турист“. Организатори 25. Дринске регате позивају све Бајинобаштане да на концерте не иду аутомобилима како би се обезбедио довољан паркинг простор за све госте који долазе из других градова. Организатори позивају све учеснике манифестације да се придржавју правила у саобраћају и да не возе у алколисаном стању а као и претходних година очекују се контроле од стране саобраћајне полиције.

Камп 25. Дринске регате се налази на обали Дрине, у продужетку Дринске улице. Камп је површине 65 ари, ограђен је и са обезбеђеним тушевима и тоалетима. Током свих дана 25. Дринске регате у кампу ће се одржавати бројне активности. У непосредној близини кампа обезбеђен је паркинг простор. Више информација о услугама и ценама у кампу можете добити на 065/3852500.


Фото: www.regata.rs

Продаја улазница за концерте у оквиру Дринске регате по цени од 600 динара за вече врши се у свим продајним објектима GIGS TIX  продајне мреже и у Туристичком информативном центру Бајина Башта. Продаја улазница по истој цени ће се вршити и на дан концерата на билетарници на излетишту Рача.

За све додатне информације око 25. Дринске регате можете контактирати Туристички инфо центар Бајина Башта на 031/866903 и путем мејла ticbajinabasta@gmail.com. Такође волонтери Дринске регате ће на инфо пулту код кућице на Дрини дочекивати госте Бајине Баште, давати информације и делити промо материјал.

ГЗС / Дрина Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.371 посета
Тренутно на сајту: 571 посетилац(a)