Вујовић: Улагање у екомобилност једна од кључних задатака Зелене агенде Владе Србије 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вујовић: Улагање у екомобилност једна од кључних задатака Зелене агенде Владе Србије
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
17.09.2021 | 0 коментар(а)



Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић је рекла да је министарство због интересовања грађана
Mинистарка заштите животне средине, Ирена Вујовић, Фото: ГЗС

обезбедило још 10 милиона динара за подршку куповини хибридних и електриличних возила и обећала да ће и следеће године она бити субвенционисана.

Екомобилност је један од начина да се боримо за чистији ваздух и једна од темељних тачака Зелене агенде Владе Србије, изјавила је данас на отварању дводневне манифестације „Екомобилност“ министарка заштите животне средине Ирена Вујовић.

„Ми смо на почетку, али је екомобилност једана од темељних тачака Зелене агенде. Влада је показала да жели да брине о аерозагађењу и то не само кроз субвенције грађанима од  120 милиона динара за куповину ековозила. Било је много скепсе, али када смо сакупили 300 захтева, видели смо да је наша идеја добра и зато смо обезбедили још средстава за ту намену", истакла је Вујовићева учествујући на панелу о утицају возила на животну средину.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ekomobilnost ministarstvo irena vujovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.993 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)