Крчевинац: Улагањем у здравство, обезбеђујемо услове за квалитетније пружање услуга 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Крчевинац: Улагањем у здравство, обезбеђујемо услове за квалитетније пружање услуга
Trenutno na sajtu: 302       |       Podeli:
04.10.2019 | 0 коментар(а)



Краљево - На конференцији за новинаре директорка Дома здравља и чланица Савета за здравство СНС у Краљеву др Мирјана Крчевинац

је истакла да локална самоуправа подржава напоре ове установе у настојањима да обезбеди што боље услове за што квалитетније пружање здравствених услуга, пре свега кроз улагања у савремену опрему, објекте и пријем младих лекара. Нагласила је да Град Краљево сваке године издваја више од 20 милиона динара за потребе Дома здравља и средства се крајње рационално троше.

,,Набавили смо седам аутомобила, медицинску опрему, гинеколошке столове, стоматолошке столице, компјутерску и другу опрему неопходну да се рад Дома здравља унапреди. Отворена је амбуланта на Берановцу, а ускоро нас очекује реновирање амбуланте у Рибници у коју ћемо уложити 27 милиона динара. Увођење електронских рецепата за хроничне пацијенте олакшан је рад лекара и смањене гужве у чекаоницама опште медицине. Међу 100 најбољих дипломаца Медицинског факултета, Дома здравља Краљево запослио је у стални радни однос три докторке из нашег града које су добиле жељене специјализације“, казала је др Крчевинац.

ГЗС/Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.389.232 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)