Високи напон; Место директора чачанске дистрибуције још упражњено, ево ко су могући кандидати 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Високи напон; Место директора чачанске дистрибуције још упражњено, ево ко су могући кандидати
Trenutno na sajtu: 508       |       Podeli:
12.02.2020 | 1 коментар(а)



ЧАЧАК - Директор чачанске дистрибуције отишао је са тог места пре више од месец дана а ко ће бити његов заменик још увек се спекулише. Ипак за сада постоје
Фото: ГЗС

 три озбиљна кандидата, мада је један по стручности искуству без премца. Наравно о свему ће као и увек о таквим функцијама одлучивати политика.

За једног од кандидата важи Милојко Калосеровић, члан СНС и квалификован за одговарајућу функцију на то место. Други квалитетан човек који се помиње свакако је Марко Вујичић технички директор огранка у Горњем Милановцу, међутим он има ,,правних" сметњи за то место, које су ипак по сведочењу његових колега потпуно неоправдане.
Ипак нема сумње да је Стојан Васовић човек који ужива све стручне али и моралне потенцијале за место челног човека ЕПСа у Чачку. Ту дужност веома је успешно обављао у једном периоду и ћутке се повукао када није имао политичку подршку за даље. Остао је упамћен као стручњак, али и директор чије је службено ауто увек било паркирано у 15 часова на службеном паркингу.
Али вероватно ће политика и овог пута последња дати своју реч, Васовићу не иде у прилог то што није активан члан ни једне политичке организације.Његов најачи аргумент је струка, о чему сведоче бројне реконструисане нисконапонске мреже у своје време. А управо оне су данас ноћна мора небројених домаћинстава поготову на сеоском подручју широм Моравичког округа.

Није искључено да се након свега појави и четврти, у сваком случају ситуација у чачанском огранку је на ивици колапса,јер је експозитура обезглављена већ дуже време.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


eps struja direktor čačak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • stojan

    opet će cojle Manojle ucene. ovamo kod ovoga sve vesti nestadoše za noć, dal je milion il dva, šta mislite??? uglavnom sve vesti nestadoše za noć



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.511.527 посета
    Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)