Потрага за четворицом мушкараца по равногорском беспућу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Потрага за четворицом мушкараца по равногорском беспућу
Trenutno na sajtu: 537       |       Podeli:
24.02.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Четворица мушкараца који су током данашњег дана са квадовима били

у обиласку Равне Горе,  изгубили су се у пределу Мокре пећине,  одакле су се последњи пут мобилним телефонима јавили у 19 сати.

„Предео Мокре пећине изузетно је неприступачан, тамо скоро и да нема ни сигнала за мобилне телефоне, а како су нам рекли,  батерије на њиховим телефонима су биле при крају. Снежни намети су у тим деловима Равне Горе преко 1, 5 метра“, казао је за Глас западне Србије председник МЗ Коштунићи Иван Дамљановић.

Он је рекао да је одмах позвао све мештане села који су у могућности да крену у потрагу  , како би избавили четворицу људи који су се изгубили у равногорском беспућу.

„Кренуло је нас четворица који познајемо терен теренским возилом, али нам се џип заглавио у снегу, па смо позвали и комшију који има грађевинску фирму да крене са машином за рашчишћавање снега, како би прокрчио пут до Мокре пећине“, прича Дамљановић.

Власник тог предузећа Радош Томовић истиче да је на терен послата тешка машина за разгртање сметова, али да ситуацију додатно отежава слаба видљивост и веома ниске температуре.

Како сазнајемо у потрагу се кренуло за Радошем Деспотовићем, Пером Милојевићем, Зораном Даничићем и Игором Милојевићем, а сва четворица су из Горњег Милановца.

 

Глас западне Србије





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ravna gora potraga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.206.387 посета
Тренутно на сајту: 538 посетилац(a)