Тодоровић: Ускоро ће бити решен проблем водоснабдевања у Станчићима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Тодоровић: Ускоро ће бити решен проблем водоснабдевања у Станчићима
Trenutno na sajtu: 506       |       Podeli:
15.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Водовод Чачак и град ових дана потписаће уговор са месном заједницом Станчићи о коришћењу воде са регионалног водосистема “Рзав”.

На тај начин биће решен проблем који већ дужи временски период мучи мештане, јер до сад су се водом углавном снабдевали из цистерни. Град Чачак уложио је преко 30 милиона динара у магистрални цевовод, али ту нећемо стати и наставићемо да улажемо у системе за водоснабдевање јер је квалитена вода приоритет”, изјавио је градоначелникЧачка, Милун Тодоровић након 75. Седнице градског већа.

Тодоровић је истакао да је усвојена одлука за коришћење такси возила у Чаку.

“Тренутно имамо дефинсаних 166 места, на 25 локација, а према регулативама и нашим инспекцијама има 460 регистрованих возила. Усвојена одлука предлаже да максималан број такси возила у Чачку може бити до 800, узимајући у обзир све привредне параметре. Тај корак је био је неопходсан, јер смо морали да се ускладимо са новом законском регулативом”, нагласио је Тодоровић.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vodosbadevanje stancici siste rzav

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.298.548 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)