СНС Чачак; Има ли краја брукању Велимира Илића? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Чачак; Има ли краја брукању Велимира Илића?
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
20.06.2019 | 0 коментар(а)



Збуњеност Велимира Илића, који је кратко време небитно постојао у политици и остао упамћен по

 достиже критичну тачку, каже се у саопштењу СНС у Чачку које је достављено медијима.

,,Илић очигледно мора да се бави Српском напредном странком, јер је његова странка, вољом народа, нестала. Преостали политички утицај и рејтинг Илића, који искључиво служе да се за друге брука и потура њихове лажи и дезинформације, више никоме није тема.

Знамо да га боли резултат СНС од 80 одсто у Котражи, где је покушај његове организације ичега последњи пут виђен. Знамо и да га боли што је Бранко Маловић, потпредседник Извршног одбора СНС ангажовано учествовао у остварењу овог историјског резултата. Сада га је страх, јер је Маловићу, искључиво на основу изузетних резултата, руководство поверило да координира и рад странке у Моравичком округу.

Да Илић без размишљања изговара све што му се каже, потврђује његова изјава за Ознопресс, у којој, видно дезорјентисан, тврди да је Маловић из Панчева. Није, потпредседник ИО СНС Бранко Маловић је из Београда.

Онда следи апсолутна Илићева лаж. Без трунке срама и икаквог доказа Илић износи неистину да Маловић "постројава функционере, чита им лекције шта да раде, одлучује који пут где ће се градити, када ће се очистити канал". У овој тврдњи Илић очигледно полази од себе и своје организације, у којој се то тако радило. У СНС то није случај.

Бранко Маловић се у Чачку искључиво бави страначким питањима. Тачно је да је био у Чачку и долазиће и убудуће. Али, долази само у страначке просторије, на званичне састанке градског одбора. Маловић се у овом граду никада насамо није срео нити са једним градским функционером, нити је крочио у било које јавно предузеће или установу, нити је икада са било ким причао о било чему што није везано за странку. Нека Илић за своје тврдње достави бар један доказ. Ако нема, нека јавно упути извињење.

Народ зна ко је Веља Илић, код народа лажи не пролазе. Вељу је само страх, и од СНС и од Маловића. И то је у реду. Природно је да се неспособни и они које је народ означио као непожељне боје способних и поштених које народ подржава. Док је таквих као што је Веља, Српска напредна странка биће све стабилнија"  наводи се у саопштењу koje je потписао повереник Градског одбора Српске напредне странке Игор Трифуновић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.978 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)