Од данас доступна преносива карта за родитеље и додатни дан скијања 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Од данас доступна преносива карта за родитеље и додатни дан скијања
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
28.12.2017 | 0 коментар(а)



Од данас су у ценовнику ски карата Скијалишта Србије уведене две новине, „дуо преносива породична карта“

и „додатни дан скијања“. Након детаљне анализе и велике потражње скијаша и бордера који на планине долазе са малом децом, од данас је могуће да се на продајним местима Скијалишта Србије купи дуо преносива карта. Ова ски карта ће значајно олакшати одмор родитељима, који због деце нису у могућности да истовремено иду на стазу, већ то чине „на смену“.

Нова категорија „дуо“ карте омогућава коришћење једне карте од стране оба родитеља и то је једина преносива ски карта у понуди Скијалишта Србије.

Поред ове новине, уведена је и опција допуне ски карте, уколико скијаш или бордер одлучи да остане још који дан дуже на планини. Карта „додатни дан скијања“ може да се купи уколико је претходно купљена карта од петодневне до деветодневне ски карте за ски центар Копаоник, односно од петодневне до седмодневне ски карте купљене за ски центре Стара планина и Торник. Цена додатног дана скијања за ову карту је 2000 динара за Копаоник, односно 1200 динара за ски центре Стара планина и Торник.

Детаљније информације о условима и ценама ових карата можете пронаћи на сајту Скијалишта Србије (www.skijalistasrbije.rs).

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.501.441 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)