Парезановић: Двери потврдиле да говорим истину 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Парезановић: Двери потврдиле да говорим истину
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
11.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Драго ми је да су Дверу одговориле на мој текст у вези са суђењем Бошка и Велимира. Драго ми је јер ми то говори да их је тај текст заболео, навео је

 Парезановић у саопштењу  одговарајући дверима. 

,,Међутим ако прочитате њихово саопштење нећете наћи ниједан одговор на моје тврдње. Нема чак ни покушаја да се оспоре тезе. Од тога да је Велимир створио Двери, преко чињенице да је Бошков мотив за борбу против судвства лично незадовољство пресудом, до тога да по Бошковом мишљењу Велимир говори ИСТИНУ увек, сем када говори о Милисаву Обрадовићу, онда је "доказани лажов". Не оспоравају ни тесну сарадњу у градској скупштини, а ни чињеницу да не постоји политичар који више вређа и омаловажава политичке противнике од Бошка Обрадовића.

Уместо одговора на ове тезе имамо пропали покушај да испадну духовити причом потпорном зиду. Кажу да сам запослен у ЕПС-у иако тамо не радим већ 2 године и немам стално запослење.

Кажу и да сам 4 године служио коалицији СНС-НС, а знају савршено добро да сам 2012. године био највећи противник те коалиције, а да је једна од мојих првих изјава 2015. године када сам постао повереник СНС била та да је Велимир Илић прошлост.

Најављују да нећу бити део СНС када не будемо на власти, а знају да сам 8 година провео у опозицији и да сам био напредњак када је то било у политицком смислу најтеже.

Једини разлог због кога сам коментарисао спорно суђење јесте тај што мислим да није нормално да један политичар објави рат против судства, а да мотив за то буде тај што није задовољан пресудом у процесу у коме је заинтересована страна. Било који други мотив био би много поштенији и исправнији. А ако људи из Двери нису могли да смисле ништа паметније у свом одговору, боље да преспавали ову недељу" закључио је Парезановић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.777.319 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)