Након корона вируса, Срби без страха купују код Кинеза 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Након корона вируса, Срби без страха купују код Кинеза
Trenutno na sajtu: 598       |       Podeli:
29.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Како је епидемија корона вируса кренула из Кине, Срби су претходних месеци у ширoком луку заобилазили кинеске робне куће,



у страху  да на неки начин не дођу у контакт са болешћу. По укидању ванредног стања, почели су да раде и њихови продајни објекти, а Чачани сада без страха улазе у бутике који су у власништву људи са делеког истока. Само да нам је здравља, све остало се може наћи – код Кинеза.

„Идем код Кинеза, као и у сваку другу продавницу, са маском и рукавицама. Немам страх, пре неколико дана сам купила стварчице које имају само код њих, а које су ми биле потребне. Нису они криви што је вирус потекао из њихове земље и не мора да значи да се у њиховим радњама може пре добити, то су предрасуде“, рекла је једна Чачанка.

Чачани се вратили код Кинеза, фото: РИНА

Повратку купаца обрадовали су се и кинески трговци који су 8.маја поново отворили врата својих радњи.

„Сада имамо муштерије, долазе купци. Све је супер. Придржавамо се свих  мера, поставили смо пластичну баријеру код касе. Надамо се да се грађани више не плаше да дођу код нас”, каже власница кинеске радње Гин.

РИНА ( ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kinezi radnje Cacani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.148.244 посета
Тренутно на сајту: 597 посетилац(a)