Одборници сутра о додели Децембарских награда и о избору директора ЈКП „Моравац” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni             

 
Одборници сутра о додели Децембарских награда и о избору директора ЈКП „Моравац”
Trenutno na sajtu: 577       |       Podeli:
21.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић сазвао је за сутра 25. седницу на којој ће се наћи 23 тачке дневног реда.

После верификације мандата новоизабраним одборницима одлучиваће се о додели Децембарске награде града Чачка за ову годину. Деветомесечни извештај о извршењу буџета наћи ће се на дневном реду као и извештаји о раду и предлог одлуке о давању сагласности за годишњи план за ПУ „Радост” и „Моје детињство”.

Између осталог одборници ће одлучивати о предлогу решења о прибављању у јавну својину прикључни топловод на даљински систем грејања зграде МУП-а и зграде локалних судова у Чачку као и изградњу паркинга у индустријској зони у Прељини.
Одлучиваће се о предлогу одлуке о награђивању противрадних стрелаца са територије Чачка.

Разматраће се предлог решења о именовању директора ЈКП „Моравац” Мрчајевци и резрешење и избор појединих чланова радних тела Скупштине.

Пред одборницима ће се наћи и предлог плана детаљне регулације за инфраструктурни коридор са пратећим садржајима у функцији аутопута за деоницу од улаза из општине Горњи Милановац на територији града Чачка до Прељине.

Последње тачке дневног реда односе се на предлог програма о измена Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за подручје Чачка као и програм организовања такси превоза за период 2018-2023.

Скупштина је заказана за 10 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.391.672 посета
Тренутно на сајту: 578 посетилац(a)