Радови у Улици Солунског фронта према плану 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радови у Улици Солунског фронта према плану
Trenutno na sajtu: 326       |       Podeli:
07.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радове у Улици Солунски фронт у Горњем Милановцу, данас је обишао председник општине Дејан Ковачевић

и том приликом је истакао да се ради о једној од захтевнијих улица чија рехабилитација није обављена од када је изграђена.

-Кроз радове који су у току решен је велики дугогодишњи проблем са површинским водама и морам да кажем да сам задовољан стањем на терену – рекао је Ковачевић и додао да очекује да ће радови бити завршени у и задатом року.

-Највећи проблем било је одводњавање саме саобраћајнице, ради се регулација у постојећој ширини и тај део посла је од великог значаја јер ћемо једино тако успети да сачувамо улицу када буде изграђена. Од извођача, али и од надзорног органа и свих који су укључени у овај пројекта очекујем да изађу у сусрет свим мештанима да сви имају адекватне прилазе својим домаћинствима –нагласио је председник општине.

Ковачевић каже да су планом генералне регулације предвиђени тротоари са обе стране коловоза у ширини од два метра,али да је стање на терену потпуно другачије.
- Такву ширину је немогуће извести јер би са обе стране улице требало да буду срушене ограде и да се улази у посед житеља улице. Овај проблем ћемо свакако превазићи,имамо план да у наредној фази идуће године покушамо да урадимо тротоар бар са једне стране у постојећој ширини, како би обезбедили безбедно кретање пешака – наглашава Ковачевић. Према његовим речима, када улица будете предата на употребу локалној самоуправи, биће урађен пројекат саобраћајне сигнализације и пронађен најбољи начин да се ограничи брзина.

Иначе, укупна дужина трасе која се реконструише је 550 метара, уз још 100 метара левог крака улице Солунског фронта.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


solunski front ulica radovi gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.763 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)