Сезонцима у Црној Гори плате од 300 до 800 еура 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сезонцима у Црној Гори плате од 300 до 800 еура
Trenutno na sajtu: 530       |       Podeli:
14.04.2018 | 0 коментар(а)



Подгорица - Планом запошљавања сезонске радне снаге, за ову годину, предвиђено је ангажовање

више од 10.000 особа са евиденције незапослених. За сезонски рад послодавци нуде зараде од 300 до 800 еура, саопштено је из ЗЗЗЦГ.

Завод за запошљавање Црне Горе ових дана посредује у избору сезонске радне снаге и за потребе послодаваца Карисма Адриатиц и Будванска ривијера.

Представници Завода и Аллуре Палаззи ХР заказали су селекцију заинтересованих кандидата у Подручној јединици Подгорица у сриједу, 18. априла, са почетком у 11 и 30 часова, док ће селекција за Будванску ривијеру бити одржана у Подручној јединици Бијело Поље, у четвртак, 19. априла, са почетком у 11 часова.

Будванска ривијера, посредством Завода, огласила је 600 слободних радних мјеста. Ријеч је о радним позицијама у хотелима Словенска плажа, Александар, Палас и Могрен. Позив је упућен незапосленима из Бијелог Поља и Мојковца.

Послодавац Аллуре палаззи - Карисма Адриатиц исказао је потребу за великим бројем сезонских радника, у хотелима у Котору и Бару.

"Послодавац нуди коректне услове рада. Зарада се креће између 300 и 800 еура, у зависности од врсте посла. Обезбјеђен је смјештај и два оброка у току смјене. Позив је упућен незапосленима из Подгорице, Тузи, Голубоваца, Зете и Даниловграда", саопштено је из ЗЗЗЦГ.У хотелу Аллуре Палаззи Котор слободне су сљедеће радне позиције: мнгр домаћинства, рецепционери, беллбоy, собарице, хигијеничарке, радници у вешерају, конобари, бармени, кувари, помоћни кувари, помоћни радник у кухињи, посластичар, радници у техничкој (техничар, електричар, баштован), набавка, магационер и рачуновођа.

Хотелу Ружа вјетрова Бар потребни су: кувари, помоћни кувари, помоћни радници у кухињи, конобари, сервири, шанкери, собарице, хигијеничарке, раднице у вешерају, магационер и рецепционер (са познавањем француског језика).

"Савјетодавци ових дана, интезивно, анимирају незапослене из евиденција Завода, саопштавају им потребе послодавца, информишу о слободним радним мјестима и условима рада. Потребно је да незапослени дођу у заказано вријеме. Од њих се очекује да, на интервјуе и селекције, донесу радне биографије", саопштено је из ЗЗЗЦГ.

Извор: SEEbiz/RTCG




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.456.511 посета
Тренутно на сајту: 531 посетилац(a)