СНС: Бошко Обрадовић није Чачак, показаћемо то на скупу када дође председник Вучић 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
СНС: Бошко Обрадовић није Чачак, показаћемо то на скупу када дође председник Вучић
Trenutno na sajtu: 677       |       Podeli:
06.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Чланови и симпатизери СНС изложени су константним претњама од стране опозиције
Милица Дачић и Марко Парезановић, фото: РИНА

а пре свега Бошка Обрадовића, казао је на данашњој конференцији за медије повереник СНС у Чачку и народни посланик Марко Парезановић.

Он је истакао да се за све време колико се протести одржавају, никада није десило да било ко на било који начин провоцира учеснике или иницира неки инцидент.

“Они имају своје демократско право да протествују али немају право да било коме прете, посебно јер се нико од нас њих не плаши”, рекао је Парезановић.

Он је најавио да ће када председник Србије Александар Вучић, буде гост у Чачку, скуп бити масован, пристојан и величанствен, на којем ће бити речи о резултатима и идејама и на којем никоме неће бити прећено, али и да очекују такво понашање и других политичких актера у граду.

Парезановић тврди да Бошко Обрадовић није Чачак ма колико он желео тако да се представи у Србији као и да није тачно да има јако упориште у овом граду.

“Да то није истина могло се видети на председничким изборима на којима је у Чачку Обрадовић освојио пето место када је имао мање гласова и од Белог Прелетачевића а убедљиво је изгубио и у свом родном селу од актуелног председника Александра Вучића.”, истиче он.

Парезановић је мишљења да то потврђују и протести који јењавају од оног тренутка када је опозиција преузела главну реч а да се то видело и синоћ на 12. протестном окупљању у Чачку.

“Бошко Обрадовић мора да доведе комплетну опозицију у Чачак, Сергеја Трифуновића, неколико његових колега народних посланика да би се скупило неких 400 људи у граду Чачку. Поставља се само питање колико би људи дошло да није било свих тих гостију”.

Повереник СНС у Чачку и народни посланик Марко Парезановић, фото: РИНА

Он је оценио да је питање “А шта ћете ви да радите кад све ово прође”, које опозиција поставља на протестима члановима и симпатизерима СНС скандалозно и неприхватљиво, као што је неприхватљиво оно што се десило испред скупштине града Београда када је један од лидера опозиције и одборник Јеремићеве странке замахивао руком на жене и претио шамарима.

“Сви су покушали да то сакрију и да оптуже жене као да су оне за нешто криве. То су урадиле и представнице Двери на конференцији за медије, када то нису ни поменуле, али су им за нешто биле криве жене које раде у градској управи Града Београда”.

Парезановић је такође поставио питање шта тражи народни посланик и одборник из Чачка испред београдске градске управе и откуд то да се он интересује за инфраструктурне или комуналне проблеме Београда.

“То би било као када бих ја отишао са 80 људи испред градске управе града Шапца и протествовао због нечега што се тамо ради, толико то има смисла, ” констатује он.

Парезановић је закључио да се Обрадовић вероватно осећа као као Београђанин с обзиром да му како је рекао, скупштина Србије већ три године плаћа стан у Београду у износу од 300 евра и сваког месеца прима плату, као и да све оно што држава опредељује за странку контролише Обрадовић.

“Све време глуми бојкот и опозицију, али на посао не долази”, закључио је народни посланик Марко Парезановић.

Новинарима се обратила и Милица Дачић заменица градоначелника која је рекла да је
у току борба за пристојну и културну, толерантну Србију у којој су сви а поготову жене одговорни према будућности своје земље, сопственој будућности, али и према нашим потомцима.

“Ових дана је рад институција често угрожен од стране опозиционих представника што представља пример њиховог непоштовања а самим тим и сопствене земље”, казала је Дачићева.

Она је оценила да је ситуација драматична, с обзиром да је како је казала, понашање опозиције засновано на насиљу и речнику који је непримерен за оне који су “самопрокламовани” кандидати за високе функције, као и на мржњи према онима који заступају мишљење већине, односно свих који следе политику председника Вучића, али и свих оних који се радом и пристојношћу труде да наш град и државу учине бољим местом за живот.

Заменица градоначелника Чачка Милица Дачић, фото: РИНА

“Јуче су представнице Двери изјавиле да су жене које су стајале на степеништу градске управе града Београда обрукале све жене у Србији, а ја бих питала све њих, зашто нису осудиле замахивање и претње шамарима једног од одборника из Јеремићеве странке према тим женама. Замењују тезе и не баве се суштином проблема. Свако насиље је за нас неприхватљиво на било којој страни да постоји”, констатовала је Дачић.

Она је нагласила да градска власт у Чачку има прилику да уради неке добре ствари за град, као и да они заправо и чине, а да је пример за то смањење незапослености, отварање фабрике Форверк коју је довео председник Вучић.

“Наставићемо да идемо у том смеру. Завршавамо салу Зрачак, ускоро нас очекује завршетак радова на фискултурној сали у Бресници и Доњој Трепчи, улазимо у радове на улици 10, очекује нас отварање старт ап центра, завршили смо зграду Библиотеке, основали нову установу Градско позориште и сигурно да радимо на конкретним стварима које утичу на побољшање и квалитет живота у нашем граду а видимо да се то дешава и у читавој Србији”, закључила је Милица Дачић.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns obradovic parezanovic milica dacic kzn

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.970.205 посета
Тренутно на сајту: 676 посетилац(a)