Пурић: Доста је било лагања, Нова Варош је на коленима, идемо на изборе са часним људима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Пурић: Доста је било лагања, Нова Варош је на коленима, идемо на изборе са часним људима
Trenutno na sajtu: 1355       |       Podeli:
10.06.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Имамо листу одговорних образованих и часних људи са којом излазимо на изборе јер желимо да зауставимо пропадање Нове Вароши.
Војко Пурић, фото: ГЗС

Дотакли смо дно и стално слушамо нове лажи, због тога позивамо Варошане да нас подрже и да коначно променимо нешто у интересу свих, казао је Војко Пурић носилац листе СПС.

,,Имамо и људе и одличан програм. На листи су нам лекари, економисти, инжењери и часни домаћини које сви Варошани познају. Дошао је тренутак да се заустави овај хаос и уништавање нашег краја. Овде је изгледа и држава дигла руке јер су све институције пресељене из Вароши од полиције, дистрибуције, поште. Нама сваког дана путује у Пријепоље 85 државних службеника. Зашто свој посао држава не ради овде као годинама раније“, каже Пурић.

Он тврди да су села опустела, а да у школу ове године креће непуна два одељења првака. ,,Имали смо по пет одељења, сада једва 55 ученика првака. Ово ничему не води и желимо са озбиљним људима да се ухватимо у коштац са великим проблемима а један од кључних је што нам млади одлазе. Овај крај је богат, има велике ресурсе од туризма, здраве хране, па до дрвне индустрије. То је наш програм и нудимо га грађанима на увид”, нагласио је Пурић

Иначе, Војко Пурић важи за озбиљног привредника у златарском крају. Власник је путарског предузећа које запошљава 115 радника, а поред тога се бави и сточарством. На својој фарми тренутно гаји 195 грла стоке. Пурић је члан Главног одбора СПС а члан је и од оснивања партије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vojko puric nova varos sps izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.977.498 посета
Тренутно на сајту: 1357 посетилац(a)