Парк дечије радости „Бели Јелен“ 1. јуна вам поклања преко 50 вредних поклона 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Парк дечије радости „Бели Јелен“ 1. јуна вам поклања преко 50 вредних поклона
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
24.05.2019 | 0 коментар(а)



Ужице – Најлепши парк у природи, кога још и зову парк дечије радости, удаљен само 7 километара од Ужица, на путу ка Златибору на Петловом брду,

недалеко ог главног пута, налази се већ свима добропознати „Бели Јелен“, који не престаје да нас изненађује, што са својим разноврсним садржајима што са изненађењима за посетиоце. И овог пута на Међународни Дан деце, 1. јуна, у парку ће се одржати породично дружење, са целодневним програмом за децу и одрасле. Тог дана из парка најављују да ће поклонити својим верним посетиоцима преко 50 вредних поклона, а поред поклон породичних карти, зечева, козица, сувенира, слаткиша, једна цела породица ће као главна награда добити бесплатнам викенд у Прагу где ће између осталог посетити и један од пет најлепших золошких вртова на свету.

Кутија среће се налази на улазу у парк која је постављена већ неко време и биће ту до 1. јуна до 14:00 до када ће посетиоци моћи да убаце папирић са својим податцима. Из парка поручују да ће 1. јуна поделити и више награда него што су планирали, али искључиво породицама и деци који буду присутни тог дана.

Музичко забавни програм трајаће током целог дана, са пуно познатих гостију. Главни награду породично путовање у Праг доделиће велики режисер из тог града, Сањин Мирић, који ће тај дан упознати присутне госте и о свом новом пројекту, о документарном филму „Иза бодљикаве жице“ који је веома значајан за наша покољења.

У склопу музичког програма биће одржано и родитељксо вече са чешком уметницом Силвијом Табаровом која ће певати на неколико страних језика, као и на српском. Биће то право породично дружење на Међународном Дану деце.

ГЗС/Ужице огласна табла




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.911.952 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)