Вучић: У Ивањицу нико није улагао готово 50 година, ускоро пут и до Одвраћенице 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вучић: У Ивањицу нико није улагао готово 50 година, ускоро пут и до Одвраћенице
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
10.10.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Председник Србије Александар Вучић данас је након посете Рашком округу обишао ивањичко село Девићи где је отворио деоницу пута дугу 8, 5 километара.



Након више деценија мештани овог краја добили су пут какав заслужују, који их је повезао са светом и умањио време путовања до Придворице и самог центра општине Ивањица. Вредност овог инфраструктурног пројекта је 408 милиона динара.

Мештани који су дошли да поздраве председника

„Знам да многи нису веровали да ће ови људи овде добити пут, знам колико им то значи, само у протеклом периоду урадили смо више локалних путева и аутопутева него у периоду од 1979. године до 2019. године. Важно је оно што можемо да урадимо за народ, за наше људе, за ове вредне људе ивањичког краја. Знам да је овде проблем са претоваром, мислили смо да видимо то са полицијом, да направимо неки договор, али сада је пре свега важно да људи овде имају пут. Овде нећемо стати, следећи нам је циљ да урадимо пут ка Остатији и Бруснику који ћемо ми на крају повезати са Одвраћеницом, није лако, имамо доста посла, и ево у договору са Дробњаком и ЈП `Путеви Ивањица` то би требало да буде готово до септембра наредне године. Оно што је мештанима правило велики проблем јесте водоснадбевање, људи из Србија вода добили су налог да уреде токове брусничке реке како више не би било поплава. Овде има доста младих људи, школа у којој сада има 100 ђака, следећи пут када додјем очекујем да ће их бити више, па да онда проширујемо школу", рекао је председник Републике Србије Александар Вучић додавши да у Ивањицу нико није улагао готово 50 година.

Председник је приликом посете добио на поклонили исплетени џемпер на коме је извезен његов потпис и српски грб, али и вунене чарапе са поруком "биће тешка зима", као и монографију Девића.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.270 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)