Нова електронска мета за стрељану 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова електронска мета за стрељану
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
14.11.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општина Горњи Милановац набавила је електронску мету за стрељану,

вредности око 400.000 динара. Средства за ову намену, издвојена су у оквиру средстава намењених за спорт у 2019. години.

Председник општине Дејан Ковачевић истакао је да је општина Горњи Милановац оријентисана ка развоју спорта, али и да ће у наредном периоду акценат бити стављен на помоћ индивидуалним спортистима.

„Ми задњих година имамо озбиљне репрезентативце и репрезентативке из општине Горњи Милановац, који су направили запажене резултате и општина јесте ту да помогне свим спортовима, а посебно онима који искажу најбоље резултате. У том правцу, ми ћемо за следећу годину обезбедити део средстава, где ћемо покушати да наградимо најбоље спортисте на територији наше општине, где ћемо поготову обратити пажњу на индивидуалне спортове. Они се у суштини сами финансирају највећим делом, па ћемо тежити да њима одвојимо један део новца за награде за најбоље резултате, тако да ћемо увек најбоље награђивати”, рекао је председник Ковачевић. Он је, такође, нагласио да је у плану и изградња једног мултифункционалног објекта.

„Разговарао сам са руководством овде, они имају идејно решење једне нове зграде. Ми ћемо покушати колико је у нашој моћи да утичемо преко Министарства омладине и спорта, јер свакако имамо земљиште које бисмо могли да уступимо у ту сврху, а мислим да општина Горњи Милановац заслужује да добије један такав објекат који би био мултифункционалан, када је у питању и стрељаштво и остали спортови који нису нашли кров над главом. Пре свега мислим на куглаше. Ми ћемо се у наредном периоду бавити том темом, јер је интерес да сваки спорт буде обезбеђен овде у Горњем Милановцу“, рекао је Ковачевић и додао да су улагања општине у спорт велика, што је око 60.000.000 динара на годишњем нивоу.

„Скоро 30.000.000 динара ми годишње улажемо директно новца у спорт, а када саберемо све то са терминима које добијају спортске организације преко спортске хале „Бреза“ , преко свих школа , то је преко 60.000.000 динара на годишњем нивоу, што је огроман новац за нашу општину али и то је негде подстрек да желимо да помогнемо да се они баве, како рекреативним тако и професионалним спортом", закључио је председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC STRELJANA META

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.497.626 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)