На ФТН у Чачку и ове године бесплатна припремна настава за пријемни 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
На ФТН у Чачку и ове године бесплатна припремна настава за пријемни
Trenutno na sajtu: 828       |       Podeli:
31.01.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - На Факултету техничких наука у Чачка у току је пријављивање кандидата

за похађање бесплатне припремне наставе за пријемни испит који претходи упису у прву годину студија у школској 2020/2021. години. Пријављивање се обавља попуњавањем електронског обрасца на сајту ФТН ftn.kg.ac.rs и трајаће до 7. марта 2020. Године.

Кандидати се по слободном избору опредељују за похађање наставе из једног од шест предмета (математике, основа електротехнике, физике, информатике, организације и основа предузетништва) који су понуђени за студијски програм на који желе да конкуришу. Будући студенти имају могућност да бирају један од четворогодишњих студијских програма основних академских студија: Електротехничко и рачунарско инжењерство, Мехатроника, Информационе технологије, Инжењерски менаџмент и Предузетнички менаџмент или петогодишњи студијски програм интегрисаних академских студија Техника и информатика.

Припремна настава ће се одржавати суботом  и реализоваће је наставници и асистенти ФТН. Ово је 12. генерација матураната којима је омогућена бесплатна припремна настава на ФТН у Чачку и до сада је похађало око 3.600 кандидата из више градова. Досадашње искуство показује да су на пријемном испиту бољу успешност показали полазници овог програма, а циљ ФТН је да се поред омогућеног стицања знања, кандидатима олакша приступ пријемном испиту подстицањем самопоуздања и елиминације треме пред важан догађај као што је упис на факултет.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


FTN BESPLATNA PRIPOREMNA NASTAVA PRIJEMNI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.034.498 посета
Тренутно на сајту: 830 посетилац(a)