Прибој добија још једну топлану на биомасу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Прибој добија још једну топлану на биомасу
Trenutno na sajtu: 751       |       Podeli:
21.04.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Након изградње прве котларнице на биомасу у Старом Прибоју, која сада греје јавне објекте

ОШ „Бранко Радичевић“, дечји вртић „Невен“, Дом културе и зграду Општинске управе, расписана је јавна набавка за извођача радова за изградњу још једног котловског постројења на биомасу, капацитета 1800 kW, које ће грејати јавне објекте у новом делу града.

Ради се о топлани која ће грејати основне школе „Вук Караџић“ и „Десанка Максимовић“, Машинско-електротехничку школу и Гимназију, као и Дечији диспанзер. Као гориво, котларница ће користити дрвну сечку, претежно од јеле и смрче, што ће довести до одређених уштеда, имајући у виду да је сечка повољнији енергент и од пелета и мазута, а ново постројење ће обезбедити сигурне грејне сезоне у објектима у којима бораве деца.

Процењена вредност инвестиције је 90.000.000,00 дин без ПДВ-а, а средства за извођење радова обезбеђена су захваљујући Програм обнове и унапређења објеката јавне намене у јавној својини у области образовања, здравства и социјалне заштите, који је донела Влада Републике Србије, а по коме је локална самоуправа конкурисала код Канцеларије за јавна улагања.

ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.063.585 посета
Тренутно на сајту: 751 посетилац(a)