Спортске игре младих у Прибоју окупиле рекордан број деце 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Спортске игре младих у Прибоју окупиле рекордан број деце
Trenutno na sajtu: 576       |       Podeli:
19.05.2022 | 0 коментар(а)



Прибој – Да Караван радости и пријатељства Дунав осигурање Спортских игара младих обара

рекорде по броју деце која се такмиче на спортским турнирима, показало се и у Прибоју.

После Новог Пазара, где је учествовало преко 1.000 деце и Прибој је достигао бројку од 1000 СИМОВАЦА. Јучерашњи дан био је посебан, јер је после спортских такмичења одржан концерт групе Црвена јабука.

Током дана одржани су турнири у баскету 3×3, малом фудбалу, „Лино између две ватре“, Цоца Цола куп и трка на 60 метара. Деца из Прибоја редовни су учесници Међународних завршница у Сплиту, тако да су искуства њихових вршњака била додатан мотив свим такмичарима да покажу свој спортски таленат, али и фаир плаy потезе.

Бакљу пријатељства носиле су одбојкашице Марија Аранитовић и Дарија Мановић и дечаци из ФК „033“ који су изјавили да се надају да ће и ове године успети да стигну до завршнице Игара, где су претходне две године уживали и дружили се са децом из Хрватске и Босне и Херцеговине. Крушкоња Стефан и Сергеј Мановић рекли су да је прошлогодишњи турнир у Сплиту био је један од најлепших на којима су учествовали и да ће заувек памтити утакмицу у којој су могли да гледају велике звезде попут Фига и Пеђе Мијатовића.

Из Дунав осигурање Спортских игара младих поручили су да су поносни на све што су уз сарадњу са општином Прибој урадили за ове четири године и да Прибој може бити поносан на све што су деца из овог града показала до сада, на терену, али и ван њега, показујући колико су поред спортског успеха важни толеранција и дружење.

Помоћник председника општине за спорт и омладину Мирослав Буквић захвалио се пре свега деци Прибоја због којих Игре долазе у Прибој и додао да ће општина и Спортски савез Прибоја учинити све да ова манифестација у Прибоју траје и наредних година и буде све величанственија.

Ватромет је означио да ће пред публику изаћи група Црвена јабука, уз чије хитове је уживало готово 3.000 Прибојаца и становника Полимља.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sim deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.149.088 посета
Тренутно на сајту: 577 посетилац(a)