Ускоро реконструкцији малог базена на Градској плажи у Ужицу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ускоро реконструкцији малог базена на Градској плажи у Ужицу
Trenutno na sajtu: 646       |       Podeli:
20.04.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - До 6. маја заинтересовани извођачи могу доставити своје понуде за радове на

реконструкцији малог базена на Градској плажи. Пројектом је предвиђено да радови прве фазе трају 90 дана, истиче Никола Максимовић директор ЈП “Ужице развој”.


“Прва фаза радова, која се односи на грубе грађевинске и бетонске радове, део базенске опреме и део трибина поред базена, очекујемо да крене у јуну месецу. Надамо се да ћемо у току године обезбедити средстава за реализацију реконструкције комплетног базена, која подразумева изградњу нове бетонске шкољке, додатних трибина које се налазе уз сам базен, као и изградњу компензационог базена и машинске сале која ће бити повезана са базеном.

Такође радиће се хидроизолација базенске шкољке и постављање плочица, опремање, штампани бетон и подлога која је неопходна између трибина као и постављање базенске технике и три базенске атракције за потребе деце”.

По речима Максимовића идеја је да се за овај дечији базен користи градска вода и да се врши хлорисање као што је то случај са затвореним базеном.

“Базен ће бити дубине од 60 до 90 cm биће повезан са постојећим тобоганом који ће се реконструисати тако да ће комплетно овај део плаже уз дечије игралиште бити једна заокружена целина. У плану је да се прилаз базену омогући и са трибина, да се комплетно направи нови садржај како би грађани што више користили овај део плаже”.

Укупна вредност комлетне реконструкције малог базена на Градској плажи процењена је на 36 милиона динара, а очекивања су да ће до краја ове године бити завршени сви радови, како би већ наредне мали базен на Градској плажи био ставњен у функцију.

 

 

 

 

ГЗС / Град Ужице

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice bazen radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.399.690 посета
Тренутно на сајту: 646 посетилац(a)