СНС Лучани: Убедљива победа на свим нивоима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Лучани: Убедљива победа на свим нивоима
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
04.04.2022 | 1 коментар(а)



Лучани - На јуче одржаним изборима у општини Лучани забележена је велика излазност, и то 72,3 одсто, што је укупно 10.800 бирача.

На председничким изборима грађани општине Лучани указали су највеће поверењу раду и изборној листи Александар Вучић „Заједно можемо све“. На територији општине, за Александра Вучића гласало је 66,28 одсто што је 7.156 гласача. Тиме је поправљен резултат са председничких избора из 2017. године када је Вучић освојио 5.814 гласова.

„На парламентарним изборима листа Александар Вучић „Заједно можемо све“ освојила је 53,94 одсто или 5.815 гласова наших Драгачеваца. СНС је на ове изборе изашла самостално, без коалиционих партнера, и ако се узме у обзир та чињеница, драстично смо поравили резултат у односу на претходне изборе, одржане 2016. године где смо на републичким изборима освојили 5.442 гласа. Овим су бирачи у Драгачеву послали недвосмислену поруку нашем председнику Александру Вучићу и политици коју спроводи СНС, а то је пуна подршка и захвалност за све оно што је у претходном периоду урађено у Драгачеву. Трудићемо се да убудуће, у мандату који нам је поверен оправдамо резултат и наставимо спровођење политике СНС-а и Александра Вучића.
Што се тиче локалних избора за 35 одборничких места колико броји Скупштина општине Лучани борило се пет листи. Од њих пет, четири су прошле цензус и ушле у Скупштину. Листа под редним бројем један, Александар Вучић „Заједно можемо све“ освојила је 5.939 ласова што је 57 осто гласалих на територији општине Лучани, односно 20 одборничких мандата. Група грађана „Један тим“ освојила је 2.632 гласа, односно 25,7 одсто и девет одборничких мандата. Листа СПС-а освојила је 1.308 гласова, што је 11,43 одсто односно 4 одборничка мандата. ПОКС је успео да се избори за 2 мандата, освојивши 631 глас, што је 5,7 одсто од укупног броја изашлих бирача на локалном нивоу. Иако СНС има могућност да сходно освојеном броју гласова и одборничких мандата самостално врши власт у локалној Скупштини, ми ћемо је формирати заједно са нашим дугогодишњим пријатељима и сарадницима, коалиционим партнерима СПС-ом. Са 20 одборничких мандата које смо освојили и четири мандата колико је припало СПС-у, што је укупно 24 мјандата, односно 2/3 већина, формираћемо заједничку власт на локалном нивоу. ОО СНС Лучани је задовољан оствареним резултатима. Свесни чињенице да је могло и боље, али стојећи чврсто на ногама, пред нама је мандат од четири године у коме ћемо се трудити да оправдамо али и поправимо освојени резултат. Заједничким снагама ћемо настојати да побољшамо рад и живот сваког грађанина општине Лучани. Овим путем честитамо свим странкама на оствареном резултату и уласку у локалну Скупштину, и желимо им пуно успеха у раду. Надамо се да ћемо сви заједно оправдати поверење које су нам указали грађани општине Лучани.Захваљујемо се свим Драгачевцима који су пружили подршку политици и раду СНС-а и њеног председника Александра Вучића, јер ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!”, наводи се у саопштењу ОО СНС у Лучанима.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dragan

    Mozda i srede bolnicu u Guci



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.492.203 посета
    Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)