Обрадовић: Настављамо са протестима, власт нас неће уплашити 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Обрадовић: Настављамо са протестима, власт нас неће уплашити
Trenutno na sajtu: 225       |       Podeli:
26.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Опозиција неће одустати од протеста, већ ћемо их проширити и на друге градове и општине у Србији,
Фото: РИНА / И. Николић

јер свако од нас је суочен са тортуром и насиљем владајуће Српске напредне странке. За сутра је најваљен протест у Коршумлији, на ком ће учествовати представници Двери”, изјавио је Бошко Обрадовић на конференцији за новинаре и додао да ће фокус остати на протестима у Београду.

“Ми се више не плашимо ове власти, као ни грађани. Први протест који следи сад у суботу, веома је важан јер је упућен против министра полиције Небојше Стефановића који се на криминалан начин понео према бројању учесника протеста, директно нас је вређао и лагао. Али ми нећемо одустати, поново ћемо прошетати да би могао још једном онако срамно да нас преброји”, рекао је Обрадовић.

Он је осудио понашање полиције на протестима у Републици Српској и питао да ли се сличан сцанарио очекује и у Београду.

“Немам потврду да ли је српска полиција учествовала у акцијама преко Дрине, али оно што се дешавало на тамошњим улицама је за сваку осуду. Милорад Додик мора да пази шта ради и недопустиво је хапшење грађана и опозиције. Као велики Додиков пријатељ питам се да ли ће и Вучић на наредним протестима послати полицију на нас”, нагласио је Обрадовић.

 

Пресуда у Бачкој паланци – трачак наде за све пензионере

Обрадовић je истакао да се након што је у Бачкој Паланци пресуђено у корист пензионера који је тужио ПИО фонд због смањења пензије, коначно појавио поштен и частан судија који је, како је рекао, довео у питање Закон којим су пензинери пљачкани.

“Више од 850. 000 пензионера је оштећено, а власт је на тај начин отела 850 милиона евра. Ова пресуда је доказала да још увек има судија који су на страни закона, а не коруптивне власти, али велико је питање да ли ће ова пресуда остати правоснажна, јер владајући режим врши велике притиске. Ово је свакако бар трачак наде да ће напшим најстаријим суграђанима бити враћено све што има је отето претхдних година”, закључио је Обрадовић.

Регионална информативна новинска агенција




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic dveri protesti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.176.782 посета
Тренутно на сајту: 225 посетилац(a)