Луковић: Радикали ће формирати власт у Лучанима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Луковић: Радикали ће формирати власт у Лучанима
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
01.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Српска радикална странка ће 16. децебра изаћи на локалне изборе самостално под редним

бројем 5”, изјавио је кандидат за председника општине Миодраг Луковић и додао да радикали излазе са намером да формирају власт у општини Лучани.

,,Ми се нећемо бавити високом политиком, како то народ каже, нећемо се бавити ЕУ, ни Косовом, ни НАТО-м, већ ћемо по законима локалне самоуправе и других прописа обављати локалну власт", рекао је Луковић.

Он наводи да ће приоритет дати образовању, здравству, социјалној политици, привреди, пољопривреди и инфраструктури.

,,Што се тиче здравства задржаћемо мрежу постојећих амбуланти, јер је била намера да се укину, међутим ми ћемо то када будемо на власти одржати. Максимално ћемо подржати школство и нећемо дозволити да се укидају школе у мањим местима, ићи ћемо ако треба један учитељ – један ђак. Такође, оно што је јако битно, у општини Лучани мора да се формира Фонд за пољопривреду да се на тај начин помогне производња на селу", рекао је Луковић и додао да када је у питању инфраструктура мора да постоје јасни програми.

,,Морају да постоје планови који је ће годишње примењивати, како будемо имали средстава. Буџет општине није толико велики да би ми то могли све сами. Оно што је нормално је да ми уз пројекте морамо аплицирати код Владе и одређених министарстава да што боље одрадимо ту инфраструктуру", казао је Луковић.

Народни посланик и заменик председника СРС Немања Шаровић рекао је да су Гуча и Лучани последњих дана под опсадом активиста других странака и да сматра да то није добро.

,,Ми се не кријемо иза председника друге странке, ни иза функционера. Као што видите овде су људи који овде живе и који су веома добро упознати са проблемима и оно што је најбитније то су људи који су у странци по 20 година, који нису прелетачи и нису преваранти на које можете да се ослоните, а то је свакако у овим временима нешто што је најбитније", навео је Шаровић и додао да сматра да имају најбоље кандидате.

,,Овде сутра неће бити ни Вучић, ни Шешељ, ни Вук Јеремић, ни било ко други и ми зато предлажемо господина Луковића, Ђекића, Добринића. То су људи који су својим досадашњим радом и животом доказали да су способни и значајни функције, који се никада нису обрукали и које сви ви познајете као поштене људе и шта је боља препорука од тога сутра за гласање", рекао је Шаровић и додао да Српска радикална странка као и увек, према његовим речима, излази пред грађане са кандидатима који су обични, нормални и породични људи и за које сматрају да је то, како кажу, њихова највећа снага.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.292.056 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)