Двери Нова Варош: Зашто се у нашој општини за све пита Крсто Јањушевић? 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери Нова Варош: Зашто се у нашој општини за све пита Крсто Јањушевић?
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
19.02.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Чланови општинског одбора Двери у Новој Вароши у саопштењу достављеном медијима истичу да локална власт све што ради,

ради из личног интереса и како тврде, против народа који је остао да живи у овој општини.

 

У саопштењу се даље наводи:

“Такође нас интересује, до када ће стечајни управник из Прибоја Крсто Јањушевић кадрирати по Новој Вароши? Осим тога што је испунио остварење животног сна Предрагу Шапоњићу и поставио га за директора Лимских хидроелектрана, због чега дозвољавамо да се у нашим Лимским хидроелектранама запошљавају прибојци и пријепољци, док наша деца одлазе из Нове Вароши трбухом за крухом, наравно сувишно је да напоменем да сви морају бити чланови СНС-а. Да ли је, господине Шапоњићу, цена издаје била то директорско место у Лимским и плата од 200.000 динара, док онај исти народ који Вас је гласао нема посао и примања или ради за минималац? Такође, слична ситуација је и у полицијској управи. Господине председниче, ако сте Ви изгубили достојанство због продаје СНС-у, па вам сада Крсто Јањушевић телефоном заказује седнице скупштине, грађани Нове Вароши не пристају да буду понижени и уцењени због ваше фотеље” кажу чланови ОО Двери из Нове Вароши.

Они се питају да ли ће убудуће морати да се обраћају, како су написали, стечајном управнику Јањушевићу, јер они сматрају да управо он кадрира и управља општином Нова Варош.

“ Последњих дана смо били сведоци паничних и најпогрднијих напада Крста Јањушевића по опозицији у манирима свог вође, а није ни чудо, јер народ се пробудио, у преко 60 градова се протестује против диктатуре СНС-а; крај власти се ближи, јер све што је засновано на сили, уценама, корупцији неминовно ће се и урушити.

Грађанима Нове Вароши остаје једино да памте све ваше приче и обећања, а нама да их стално подсећамо, са којом причом и статусима сте ишли у кампању, а каква је ситуација сада. Нова Варош је све празнија, све сиромашнија, девастирана; једино сте, господо властодршци, ви успели. Запосели сте фотеље, добре плате, високе положаје... Све то је једини разлог зашто сте и издали све гласаче и продали се СНС-у. Такође смо сигурни да ћете те своје фотеље чувати по сваку цену, али вам код народа неће проћи ваше приче, јер смо видели да ви не радите у служби народа и на општи интерес већ само за лични интерес” написано је у Саопштењу ОО Двери Нова Варош.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri janjusevic nova varos

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.514.441 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)