Велики златни пехар за Атомску бању 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Велики златни пехар за Атомску бању
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
09.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Атомска бања у Горњој Трепчи на 51. Међународном сајму туризма у Новом Саду освајањем седам великих златних медаља

ушла је у сам врх овогодишње оцене квалитета услуга.

Престижна награда Златни пехар Новосадског сајма - за врхунски квалитет услуга у области медицинског туризма такође је припала Атомској бањи која је и прва у категоријама иновације у примени хидротерапије и квалитета смештајних јединица.

Дуги низ година Атомска бања бележи значајне резултате у оцени квалитета туристичких услуга сто потврђују многа признања из Србије и иностранства.

Атомска бања Горња Трепча налази се на шумовитим падинам планина Вујан и Буковик, на надморској висини од 460 метара. Минерална вода која извире из дубине земље чувена је у Европи по лековитим својствима, температуре је 30 °Ц, садржи радон (29,6 бекерела), што је чини благо радиоактивном, присуство цезијума је високо, што је од изузетне вредности у лечењу централног нервног система а присуство селена успорава старење и штити од радиоактивних зрачења. Бања је погодна за туристе и због прелепе природе, културно-историјских споменика и наравно због здравствених фактора. Позната је по лечењу специфичних обољења као што су све врсте реуматизма, неуропсихијатријских болести, церебралне парализе, неурозе и јединствена у Европи по лечењу оболелих од мултипле склерозе.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.442 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)