Џенан вечерас гаси рођенданске свећице у Ариљу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Џенан вечерас гаси рођенданске свећице у Ариљу
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
28.05.2018 | 0 коментар(а)



Ариље - Дан општине Ариље – Ариљевдан , данас ће бити обележен Свечаном седницом Скупштине општине Ариље, у порти цркве Светог Ахилија, у 16 часова.

Истовремено ће бити  отворена  изложба радова ученика Средње школе „Свети Ахилије“, а вечерњи сати резервисани су за концерт  Џенана  Лончаревића , у 20 часова, на локацији Гградски парк.

Дани општине Ариље почели су 22. маја отварањем изложбе „Стакло као инспирација“, Слободана Маринковића, у Градској галерији.

Дан касније у Соколском дому одржан је  концерт хора ОШ ‘’Стеван Чоловић’’ и одиграна представа „Човек или камен“ Књажевско-српског театра.

У четрвтак, је обележен  Дан школе „Ратко Јовановић’’ у Крушчици. Истог дана у Соколском дому у Ариљу изведена је музичко – сценска дуо драма „Чича Томићева колиба“, Књажевско-српског театра.

Представа за децу „Чудесна шума“ удружења Хајде обрадуј дан, приказана је у петак када су и полазници Предшколске установе из Ариља извели специјализовани програм под називом „Плесна почесница“. Вечерњи сати били су у знаку  изложбе слика под називом  „Ликовна колонија“.

Субота је почела Међуокружном олимпијадом основних школа у ОШ „Јездимир Трипковић“ у Латвици , касније је на Градској плажи одржано  такмичење у кувању рибље чорбе „Златни котлић“, док је на Тргу партизана у Ариљу био  Други сусрет ветерана у организацији Културно уметничког друштва Ариље.

Перформанс Витезова Бели Орлови, представа „Змај са голубијим срцем“ драмске група „Трачак зрачак“ ОШ „Ратко Јовановић“ Крушчица и ИО Висока и изложба дечјих радова обележили су недељу.

Додељене  су и похвала ученицима основних и средње школе. Празнично дружење одржано је у  порти цркве Свети Ахилије након чега је у улици истог имена уследио  Перформанс уличних свирача Музичке школе „Октава“.

ГЗС/ Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.194.075 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)