Све за ваше домаћинство 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Све за ваше домаћинство
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
12.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Оleo-Маc dоо, фирма која успешно послује више од 30 година, и која у свом саставу има три малопродаје,

велепродају и сервис, проширила је своју понуду. Поред огромног избора моторних, електричних и акумулаторских косилица, тримера, тестера, прскалица, великог избора пумпи, перача аута, хоби и професионалног електричног, пнеуматског и аку алата, резервних делова и пратеће опреме за све наведене уређаје, понуду смо проширили и са уљима за моторе и квадове, професионалним воћарским маказама и секирама Фискарс, заштитном обућом, лед сијалицама и уредјајима беле технике неопходним сваком домацинству. Посебно издвајамо повољне цене миксера, пегли, решоа, индукционих плоча и фенова за косу. Сви уређаји купљени код нас имају гаранцију и обезбеђен сервис током и ван гарантног рока.

Будући да је сезона кошења у пуном јеку, и да наши суграђани имају проблем са проналаском одговарајућих резервних ножева за своје косилице, задовољство нам је да представимо нашу понуду од преко 100 врста ножева за велики број различитих косилица, са одличним односом цена - квалитет.

Заступници смо следећих брендова: Oleo-Mac Italy, Villager, Alko, AGM, Bosch, Elpumps, Fiskars, Falket, Ruris, Bomber, Ducar, Powerac, Lumax.

Дођите и уверите се, Оleo-Маc dоо, Драгисе Мисовиц 163. Поред наведеног, у насој другој радњи у Цара Лазара 56 можете пронаћи комплетну понуду делова и опреме за тримере, тестере, култиваторе, док објекат број 3, у Трбусанима, Улица Видосава Колаковица 650, нуди комплетан избор гвожђарске и друге робе потребне сваком сеоском домаћинству.

Очекујемо вас.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sve ya vase domacinstvo oleo mac doo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.503 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)