Екипа лептир таксија поново најбоља 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Екипа лептир таксија поново најбоља
Trenutno na sajtu: 392       |       Podeli:
28.12.2016 | 0 коментар(а)



Чајетина - Само што су утихнула кошаркашка узбуђења, љубитељи спорта а пре свега малог фудбала имали су прилику да истински уживају у мајсторијама

и креацијама учесника на Новогодишњем турниру који је јако успешно организовао Културно-спортски центар из Чајетине.

Учествовало је 20 екипа, а играло се по убрзаном систему, тако да су се четвртфиналне и полуфиналне утакмице, као и утакмица за треће место и наравно финале одиграле истог дана, односно вечери.

У финалу је екипа Лептир таксија из Ужица, иначе прошлогодишњи победник, савладала екипу Кафана Велики парк, такође из Ужица са 5:3 (3:2). Троструки стрелац за победника био је Павле Пешић, играч београдског ФОН-а, а по један гол дали су његов саиграч Петров и Ђуричић.

Поред њих за најбољу екипу су играли и Пејовић, голман Марјановић, Кери Стојановић, Петровић, док Радивојевић није наступио у одлучујућим сусретима због повреде. За екипу Кафана Велики парк која је све одушевила борбеношћу наступали су Лазаревић, Ђурић, Боровић, Поповић, Николић, Карајичић, Вукотић, Ђенадић, Костић и Марић.

У утакмици за треће место екипа Адађа, прошлогодишњи финалиста, савладала је екипу Ауто делови старт са 4:3 (2:2). Два гола за победника постигао је Раде Глишовић, а по један Жељко Станић и Иван Марић. Пре тога у одличним утакмицама полуфинала Лептир такси је био бољи од Адађа са 4:3(3:3), а Кафана Велики парк од Ауто делова старт са 4:2(2:0).

За најбољег голмана турнира проглашен је Немања Кутлешић из екипе Адађо, најбољи стрелац је Александар Пејовић, играч Младости из Лучана, а најбољи играч је млади и суперталентовани Стефан Илић, играч Партизана, односно Телеоптика, који је играо за екипу Јаковљевића из Барајева.

Победнику је припало 120.000,00 динара, другопласираном 60.000,00 динара, а треће место је донело 20.000,00 динара. Плејада суперлигашких и прволигашких играча показала је своје умеће и на паркету и одушевила све гледаоце који су испунили дворану у Чајетини.

Д. Милојевић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.118.344 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)