Петровић: Русија је наша шанса за повећање извоза 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Петровић: Русија је наша шанса за повећање извоза
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Ариље - Ариље је, као и читав Златиборски крај, богато воћем и оно представља његову велику развојну шансу, али како су ми поручили грађани, неопходна им је већа подршка

државе за извоз, изјавила је народна посланица и члан Председништва Српске народне партије (СНП) Снежана Петровић.

Она је у оквиру акције "Отворено са грађанима Западне Србије", рекла да постоји сагласност да је тржиште Руске Федерације права прилика за повећање извоза, посебно малине, јер је отворено за наше воће, нарочито од када европски произвођачи због санкција више немају приступ овом тржишту.

"Зато се СНП најснажније залаже за отварање Канцеларије за економску сарадњу са Русијом, јер уз јачу институционалну подршку државе пољопривредници овог краја могу да имају сигурнију продају, боље цене а Ариље и читава Србија много више радних места за грађане", објаснила је Петровић.

Она је са Ариљцима разговарала и о проблемима у сточарству, образовању младих, запошљавању...

Фото: СНП

Према речима окупљених грађана, Снежана Петровић је први народни посланик након 16 година који је посетио Ариље да би разговарао са грађанима.

Састанку је, како је саопштено из СНП, присуствовао и председник Скупштине општине Ариље и председник Општинског одбора партије у Ариљу, Драгиша Терзић.

Народна посланица СНП ће у наредне две недеље у оквиру акције "Отворено са грађанима Западне Србије", обићи и Нову Варош, Ужице, Пожегу, Прибој, Бајину Башту и Косјерић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.739.336 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)