Радови на изградњи градске топлане теку по плану 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Радови на изградњи градске топлане теку по плану
Trenutno na sajtu: 558       |       Podeli:
09.12.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Радови на градској топлани на биомасу у Прибоју, почели су крајем септембра и за сада се одвијају по плану.
Радови на градској топлани, Фото: ГЗС

Временске прилике погодују продужетку грађевинске сезоне и у децембру, што неимари конзорцијума, којe предводи фирма „Енерготехника – Јужна Бачка" из Новог Сада, са подизвођачима из Прибоја, користе у пуној мери, па ће се неки радови завршити чак и п репланираниог рока.

Тако је већ урађен објекат за сезонска складиштa дрвне сечке, ускоро се очекује и његово покривање, а код зграде топлане приводе се крају бетонско – армирачки радови.

Са квалитетом радова и поштовањем рокова задовољни су учесници редовне, месечне односно децембарске видео конференције, од представника локалнe самоуправе, прибојске топлaне до представника извођача радова и консултанaта немачке банке „КФВ”, који су потом и обишли радове на изгадњи будуће градске топлане у Прибоју.

„ Упоредо са изградњом градске топлане на биомасу, теку и пројектне активности на замени подстаница и топловода, што ће се радити по завршетку актуелне грејне сезоне. Након изградње нове градске топлане биће омогућени и нови прикључци, а да бисмо имали још чистији ваздух, локална самоуправа ће из својих средстава, већ у наредној години, субвенционисати замену неадекватних ложишта и код индивидуалних домаћинстава”, закључио је Саша Василић, заменк прдседника општине Прибој.

 

Са квалитетом изведених радова и поштовањем рокова примедби немају ни представници консултаната немачке банке „КФВ" док су извођачи радова задовољни ефикасношћу локалне самоуправе и свих других чинилаца, што им омогућава поштовање утврђених рокова.

 

Нова градска топлана у Прибоју биће снаге 8 мегавата на биомасу, а имаће и два резервна котла на лож уље, укупне снаге 15 мегавата. Радови ће бити завршени 1.октобра наредне године, а њено стављање у функцију планирано је од наредне грејне сезоне.

 

ГЗС

 


--




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gradska toplana u priboju na biomasu radovi u toku završetak 1.oktobra

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.150.149 посета
Тренутно на сајту: 558 посетилац(a)