Гвозден Николић; Када те новинарска нула прогласи за убицу, разапиње и суди, буди поносан и знај да ниси крив 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Гвозден Николић; Када те новинарска нула прогласи за убицу, разапиње и суди, буди поносан и знај да ниси крив
Trenutno na sajtu: 812       |       Podeli:
05.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Већ два дана креатори монструозних и лажних вести покушавају да анатемишу Глас западне Србије и мене пласирајући невероватну подвалу јавности,

 као да сам ја крив за трагедију и експлозију у Наменској у Лучанима. Наравно, креатори тих манипулација су они који су у свом животу само то умели да раде, који хоће само једну и њихову истину, зарад својих сујета и побуда и ко зна све чега.

Ћутке ћу пренети све то, и не желим да коментаришем ништаке који ме преко ноћи сврсташе, малтене, у убице ни кривог ни дужног...

Страдалом човеку желим рајски мир, жао ми је због вечне туге породице..

Сви они који ме познају одлично знају да никада никоме нисам одбио људску помоћ.

Креаторима монструозних лажи и мојим судијама на друштвеним мрежама који ме увелико черече, разапињу, пресуђују и бацају камен, а да за то немају ниједан здрав разлог сем болесних, желим добро здравље. Остало је Божије. Ја сам им већ опростио.

Што се тиче радника Наменске, слушао сам их како оплакују сваки изгубљени живот колега који нису више међу њима, и осетио да је искрено. И више ми је него јасно да то нико од оних који су прекорачили праг фабрике није желео. Сигуран сам да то није желео ни директор фабрике који је многа гладна уста нахранио. Тим људима који раде тежак и опасан посао желим да им се никада ово не понови, знам да ће запалити воштаницу свима који су заувек ту остали, и да гледају у будућност, не слушају зле људе којих су ових дана пуне новине, већ своју савест. Молим се да не дозволе да их несрећа разједини, већ сложи. Да сачувају своју хранилицу, и то ће бити највећи споменик онима којих више нема међу њима.

То је истина, ја је сведочим, а нека суди ко како хоће.

А онима који посвађаше раднике са мртвим колегама зарад своје величине и тренутка славе, који гађаше каменом руку која им је пружила кору хлеба, који желе славу над гробовима, желим милост Божију!

Гвозден Николић

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


suđenje gvozden lučani ivanjica namenska sud gvozden glas zapadne srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.057.565 посета
Тренутно на сајту: 812 посетилац(a)