Атлетичари „ЧААК”- а све успешнији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Атлетичари „ЧААК”- а све успешнији
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
20.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Већ сада се може рећи да је ово више него успешна сезона за атлетичаре „ЧААК” - а упркос многим проблемима

и неправди са којима се већ трећу годину суочавају. Очигледно је да су добри наступи додатни мотив за даљи напредак и још боље резултате у предстојећем периоду. Одлука селектора да уврсти Ивану Илић у састав сениорске репрезентације Србије за екипни шампионат Европе, као најмлађег члана националног тима, јасна је потврда квалитета ове младе атлетичарке као и доброг рада у клубу.

Никада бољи наступ чланова атлетске школе „ЧААК” - а на летњој лиги АСЦС крунисан је недавно, одличним наступом у трећем колу у Крушевцу, где су освојили 11 медаља.

Три најсјајнија одличја освојиле су две такмичарке „ЧААК” - а и то Лена Дикић у две дисциплине (50 метара препоне и бацање вортеxа) за атлетске школе "Б" и Ђурђа Ђокић на 600 метара за атлетске школе "А" са новим личним рекордом 1:50,0.

Сребрне медаље припале су Кристини Ђуровић у трци 300 метара за атлетске школе "А", Нађи Пауновић у трци на 60 метара за атлетске школе "Б", Дуњи Матеић у трци 50 метара са препонама за атлетске школе "Б" и Вуку Грујићу у трци на 300 метара за атлетске школе "А"

Бронзане медаље у својим категоријама освојили су Стефан Делевић у дисциплини бацање вортеxа за атлетске школе "Б", Андреј Цветић у трцицна 800 метара за атлетске школе "А", Ива Васојевић у дисциплини бацање вортеxа за атлетске школе "А" и Нађа Пауновић у дисциплини скок у даљ за атлетске школе "Б".

Чачански трио млађих јуниора/ки прошетао се кроз квалификације за куп Србије у категорији млађих јуниора/ки које су протеклог викенда одржане у Крушевцу и сада мирно чека финале које ће бити одржано 07/08 септембра у Крушевцу. Ивана Илић ће наступити у дисциплинама 100 метара и 200 метара, Сања Ђоковић у дисциплинама 1500 метара и 3000 метара, а Огњен Николић у тркама на 1500 метара и 3000 метара за млађе јуниоре.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.948 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)