Припремите се за уређење дворишта - ево где можете набавити косачице, тримере и остали алат 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Припремите се за уређење дворишта - ево где можете набавити косачице, тримере и остали алат
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
21.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Након мирног и опуштеног зимског темпа, барем што што се тиче одржавања дворишта и баште, пролеће доноси много више посла

ако желите да ваше окружење заблиста у пуном сјају. Oleo-Mac вам својом понудом разноврсног алата по веома приступачним ценама и обезбеђеним сервисирањем може пролећне радове у дворишту учинити једноставнијим.

У продавницама Oleo-Mac d.o.o. у Чачку, у Ул. Цара Лазара 56 и Драгише Мишовић 173, преко пута Машинске школе, можете пронаћи највећи избор акумулаторских, електричних и моторних косилица, као и тримера за траву и живу ограду, све врсте прскалица за прскање воћа и поврћа, пумпи за наводњавање и многих других уређаја неопходних сваком домаћинству.

Оно што Oleo-Mac издваја од других јесте избор, цена, различити начини плаћања, као и обезбеђен сервис у гарантном и вангарантном року, резервни делови и комплетна пратећа опрема. У понуди имамо преко 25 врста косилица, и исто толико тримера, као и велики број прскалица и пумпи најразличитијих карактеристика, намена и произвођача.
Код нас можете пронаћи:

-електричне косилице произведене у ЕУ са гаранцијом од две године - већ од 6.995 динара
-моторне косе већ од 11.990 динара
-гурајуће, самоходне косилице и баштенске тракторе са и без корпе за сакупљање траве
-ручне, акумулаторске и моторне прскалице
-бензинске и дизел пумпе за наводњавање

Из понуде Oleo-Mac издвајамо:

Моторна коса Берлин Гарден 2.7 кс - 19.400 динaра

Ова моторна косилица има изузетну снагу, ојачана цев од 28 мм, ротациони носач ручки који омогућава лакши транспорт саме косе, амортизери на цеви који смањују вибрацију приликом рада, ручка из једног дела која аутоматски подразумева лакши рад и већу издржљивост, професионални упртачи на оба рамена са јастучићима који нуде велику удобност и комфор приликом рада, равномерно распоређујући тежину тримера, подесиви носач упртача који омогућава његово монтирање на различите висине према потребама корисника... током марта и априла уз сваки купљени Берлин Гарден тример купац добија два упртача и две цут главе...

Дођите у радње Oleo-Mac и уверите се. За све додатне информације позовите на 032/332-536, 032/348-364 или 069/132-60-12.

Иначе, Oleo-Mac је реномирана италијанска фирма која се бави производњом опреме и машина за уређење екстеријера. У понуди се, измеђуосталог налазе: косилице, моторне тестере, тримери, трактори, итд. Највиши светски стандард по најповољнијим ценама. Oleo-Mac је произвођач моторних уређаја који датира још из седамдесетих година. Од 1992. је саставни део компаније Емак која у свом саставу има веома познате брендове као што су: Efco, Bertolini i Nibbi. Oleo-Mac је дуго на тржишту европе и одликује се веома добрим квалитетом и техничком подршком.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.791 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)