СНС: Опозиција жели да види Вучићу леђа, али без избора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СНС: Опозиција жели да види Вучићу леђа, али без избора
Trenutno na sajtu: 703       |       Podeli:
04.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Поводом треће протесне шетње која је одржана у суботу 2. фебруара у Београду, огласило се Повереништво СНС Чачак

 

саопштењем у којем кажу да организатори протеста „1 од 5 милиона" немају, према њиховим речима, баш никакву јасну идеју, поруку, план и програм, него само пуку жељу да актуелном руководству Србије виде леђа. У саопштењу се даље наводи:

„Из тог општег сивила полако почињу да се кристалишу праве намере „људи из сенке", који стоје иза тобоже спонтаног окупљања народа и наслућују праве намере, а то је насилна и недемократска промена власти у нашој земљи. На свако помињање било какве друге, легалне и легитимне могућности за то, попут расписивања избора, српска опозиција скаче као опарена, јер су свесни да би изјашњавање народа о томе шта мисли о њима са једне и Александру Вучућу и СНС са друге стране за њих значило нови фијаско. Колико у свим тим „акцијама" утицаја има и страни фактор, ма ко он био, видеће се врло брзо.

Тако су се, поред сада већ уобичајених претњи и увреда путем друштвених мрежа свакоме ко мисли другачије од њих, на последњем протесту у Београду појавила и вешала, као јасна порука шта очекује сваког истакнутог напредњака када „они" дођу на власт. Интересантно је да се нико од организатора и учесника овог скупа није огласио, осудио или се бар оградио од овог безумног чина, што јасно говори да се и они са тиме слажу, макар и прећутно. Поред тога, не преза се ни од претњи породицама најужег државног врха, пре свих Александра Вучића”, каже се у саопштењу.

Они истичу да јавно и недвосмислено пружају пуну подршку председнику Вучићу и његовим најближим сарадницима у борби за, како кажу, што бољу, успешнију и просперитетнију Србију уз поруку да их претње, увреде и прозивке неће уплашити и поколебади да се достојанствено и храбро боре за добробит народа и државе.

„У осврту на говор председника Демократске странке Зорана Лутовца поводом 29 година од обнове рада те политичке организације, само треба подсетити да је управо доласком на власт СНС 2012. године заустављен суноврат српске привреде и економије, урушавање унутрашње, а посебно спољне политике, уведен ред у многим областима, а највећи проблем је и даље остало правосуђе, као рекликт власти ДС-а. Сасвим је јасно да се држава води из једног центра, институционално, а не као у доба „жутих" из бројних скривених, интересних и закулисних центара моћи. Вероватно алудирајући на случај паљења аутомобила и куће новинара Милана Јовановића из Гроцке, Лутовац је заборавио или намерно пренебрегао чињеницу да су починиоци и налогодавци тог гнусног дела ухапшени и привредени правди, да појединце није заштитила партијска књижица владајуће странке, у исто време (намерно) заборављајући да су у време власти Демократске странке такође страдали и нападани новинари, али да актери тих радњи до данас нису откривени”, наводи се у саопштењу Повереништва СНС Чачак.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.026 посета
Тренутно на сајту: 704 посетилац(a)