Завршена реконструкција пута Турица - Матића брдо 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршена реконструкција пута Турица - Матића брдо
Trenutno na sajtu: 584       |       Podeli:
30.10.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Готово после две године од реконструкције Лиске стене обилазни пут који је коришћен као алтернативни путни правац
Завршена реконструкција пута Турица - Матића брдо, Фото: ГЗС

коначно је у потпуности реконструисан.
Председник општине Лучани Миливоје Доловић каже да је дужина пута који је реконстуисан 2,4 км ,а извођач радова је предузеће Штрабак.


"Вредност радова је 16,2 милиона динара, радови су изведени квалитетено и у предвиђеном року. Путни правац Турица - Матица брдо је од изузетног значаја за овај део Драгачева јер повезује Гучу и Турицу са Тијањем и Негришорима и даље у наставку ка Лучанима, и више пута је коришћен као алтернатива током поплава.

Фото: ГЗС

Овај путни правац смо урадили као и много пута до сада уз помоћ ЈП Путеви Србије и господина Зорана Дробњака коме се овом путем захваљујем од срца за све што је учинио и чини за грађане Драгачева", рекао је Миливоје Доловић, председник општине Лучани. Он је додао да се поред овог путног правца приводе крају радови на реконструкцији пута Негришори - чесма у дужини од 1,6 км као и путни правац Тијање - Турица у дужини од 1,3 км чиме ће бити завршен комплетан путни правац од Врањица до Тијања преко Турице под асфалтним застором.
Када је реч о асфалтирању пута по систему 2:1 тренутно се ради на завршним радовима у Горачићиима засеок Поповићи у дужини од 2,7 км као и на још три краћа путна правца на територији Горачића, Крстаца и Расовца.
Услед пандемије короне вируса, нису сви планирани радови урађени у овој години,али ће, чим се стекну услови све бити реализовано почетком наредне, додао је Доловић.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


turica matica brdo guca rekonstrukcija put liske stene

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.840 посета
Тренутно на сајту: 585 посетилац(a)