Тодоровић: Затварају се све пијаце на територији града Чачка 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тодоровић: Затварају се све пијаце на територији града Чачка
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
24.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Штаб за ванредне ситуације Града Чачка донео је неколико важних одлука у циљу

спречавања даљег ширења вируса корона.

“Зтвара се свих пет пијаца на територији града Чачка (микропијаца, робна, сточна, зелена и месно - млечна) и то од 26. марта у 16 сати , као и пијаца у Мрчајевцима која ће бити затворена данас у 14 сати. Ова одлука се не односи на локале чији улаз није у зеленој пијаци”, казао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Према његовим речима, данас од 14 сати обуставља се наплата паркирања на јавним паркиралиштима, а две предшколске установе чији је оснивач град Чачак “Радост” и “Моје детињство” неће наплаћивати своје услуге у интервалу од када деца не иду у вртиће.

Тодоровић је апеловао на власнике приватних вртића да и они учине исто.

“Директорка Апотекарске установе Чачак је овлашћена да може да донесе одлуку о радном времену апотека у складу са препорукама Владе РС. Апотека др Драгиша Мишовић биће као и дом сада дежурна 24 сата”, казао је градоначелник.

Први човек града Чачка истакао је да је Градско веће донело одлуку да се из градског буџета на име материјалних трошкова за набавку средстава и опреме за сузбијање корона вируса, определи 1, 4 милиона динара.

Тодоровић је апеловао на све Чачане да остану код куће, буду дисциплиновани, поштују све наредбе да би што пре и што безболније изашли из ове ванредне ситуације.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak korona virus pijace zatvaranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.386.698 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)