Обрадовић: Обрачун са политичком мафијом је бити или не бити за Србију 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић: Обрачун са политичком мафијом је бити или не бити за Србију
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
24.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - У Србији неће бити политичких промена док ствари не назовемо правим именима
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

и док не поставимо праву политичку дијагнозу, без обзира колико нас то може коштати, казао је на данашњој конференцији за медије лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.

“Србијом не влада Влада Србије - како то налаже Устав, већ мафијашка пирамидална политичка организација на челу са браћом Вучић. Због њихове страховладе мало је оних који смеју да изговоре имена политичких мафијаша у врху власти и државном систему. Криминалци носе полицијске униформе, обучени су у тужилачка и судијска одела, налазе се у Влади Србије, медијима, спорту... Иако сам свестан да могу имати озбиљне последице због овога што износим у јавност, дужан сам да откријем истину о мафијашкој политичкој структури која влада Србијом”, казао је Обрадовић.

Он је истакао да “ако дође само до смене власти, али не и до кривичне одговорности и промене читавог корумпираног система то неће бити никакве истинске промене. Питање обрачуна са политичком мафијом је бити или не бити за Србију”.

Обрадовић је рекао да на располагању има и више метода за решавање овог проблема као што су нови закон о високој корупцији, који ће омогућити деловање специјалног тужиоца за високу корупцију и читавог одељења специјалне полиције за високу корупцију, закон о испитивању порекла имовине, као и давање слободе, подршке и заштите многим часним људима и професионалцима у српској полицији и правосуђу да могу да раде свој посао и обрачунају се са овом политичком мафијашком хоботницом.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bosko obradovic kzn politika mafija obracun

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.917.243 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)