Укинута ванредна ситуација и у Новој Вароши 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Укинута ванредна ситуација и у Новој Вароши
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
26.09.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - У Новој Вароши је укинута ванредна ситуација уведена пре два и по месеца, али су и даље остале на снази мере

које су Влада Србије и Републички кризни штаб донели у циљу борбе против вируса короне.

Одлуку је јуче донео председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, на предлог Општинског штаба за ванредне ситуације. Иначе, ванредна ситауција уведена је 7. јула због неповољних епидемиолошких прилика, али се у међувремену стање значајно поправило.

-Епидемиолошка ситуација је тренутно неупоредиво стабилнија у односу на неки ранији период, због чега су се стекли сви услови за укидање ванредне ситуације. У последњих месец и по дана у нашој општини су регистрована свега два случаја заразе и тренутно нико од наших суграђана нема на лечењу. Број пацијената са сумњом на корону који се јављају у Дом здравља данима је једноцифрен, а реч је у углавном о пацијентима са лакшом клиничком сликом и контролним прегледима– рекао је данас директор Дома здравља др Бранко Поповић на седници Штаба за ванредне ситуације .

Иначе, присуство вируса ЦОВИД-19 до сада је у Новој Вароши потврђено код укупно 167 особа. Летос је у шпицу епидемије у две ковид амбуланте Дома здравља обављано и по 90 прегледа дневно, а на дневном нивоу регистровано и до 20 новооболелих.

Одлуку да укину ванредну ситуацију у последњих неколико дана донеле све општине у Златиборском округу осим Сјенице.

ГЗС/Варошке новине/ПП медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos ukinuta vanredna situacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.369.630 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)