ГрО СНС Чачак: Примитивни напади на градоначелника Чачка 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
ГрО СНС Чачак: Примитивни напади на градоначелника Чачка
Trenutno na sajtu: 486       |       Podeli:
05.04.2021 | 1 коментар(а)



Чачак - Поводом учесталих напада на првог човека града Чачка Милуна Тодоровића, Градски одбор Српске напредне странке

огласио се саопштењем које преносимо у целости:

„Градски одбор СНС Чачак најоштрије осуђује кампању која се води против градоначелника Милуна Тодоровића крајње примитивним методама. Потпуно се слажемо да другачије мислите о многим темама, али то убудуће чините цивилизовано и како налажу правила коректне политичке борбе. Ружно је да путем друштвених мрежа и лепљењем плаката непримерене садржине на јавним површинама „блатите" градоначелника Тодоровића, који је учинио за овај град у протеклом мандату више него што су његови претходници урадили за тридесет година. Понекад се стиче утисак као да живимо у паралелним световима у односу на виновнике тих активности. Толико сте заслепљени мржњом, па не сагледавате резултате рада на прави начин и у свему учињеном видите само лошу страну, иако наши грађани препознају ко и како ради, а ко се у нашем граду бави јефтиним политиканством. Сви врло добро знамо како је град изгледао у неком претходном периоду, а сведоци смо какав је данас. Значајна финансијска средства, која је обезбедио градоначелник Милун Тодоровић из републичке касе и међународних фондова, уложена су у изградњу значајних инфраструктурних објеката и отварање нових радних места и значајно су утицала да Чачак добије потпуно нов изглед, а самим тим остварен је бољи квалитет живота за све наше суграђанe. Градски одбор СНС Чачак апсолутно подржава све активности и досад учињено од стране градоначелника и његових најближих сарадника и остајемо увек отворени за све Чачане, њихове конструктивне идеје и предлоге, без обзира којој политичкој опцији припадају”, наводи се у саопштењу.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak napadi sns milun todorivuc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Mila

    Dok su Cackom vladali Ilici, deca nisu imala gde da se igraju. Sada je druga slika naseg grada zahvaljujuci Milunu i odgovornim celnicima grada.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.165.944 посета
    Тренутно на сајту: 487 посетилац(a)