Потресне сцене на суђењу Озонпресу, мајка се гушила у сузама, Небојша Јовановић; информације нам давали из СНС 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Потресне сцене на суђењу Озонпресу, мајка се гушила у сузама, Небојша Јовановић; информације нам давали из СНС
Trenutno na sajtu: 1472       |       Podeli:
30.01.2020 | 0 коментар(а)



Данас је у Вишем суду у Београду одржано рочиште на којем је судија Александра Лековић саслушала Горану Капларевић
Уредник Озон прес - а Небојша Јовановић и Стојан Марковић, власник медија, фото: ГЗС

мајку двомесечне бебе коју је, како стоји у тужби, у својим текстовима са  понижавајућим коментарима обележио  и дискриминисао Озон прес.  На оптуженичкој клупи нашао се Небојша Јовановић који према речима тужиље  Капларевић није имао одговоре на многа  питања, зашто је емитовао понижавајуће коментаре, због чега је помињао дете спекулишући где је рођено, ко ће да га љуља, ко су родитељи, рекавши да је информације добијао из повереништва СНС-а у Чачку.

„Тешко ми је све пало, једва сам остала на ногама, питала сам шта му је сметало дете од два килограма које се тек родило. У другом сам стању и данас сам поново прошла кроз тај кошмар. Понуђено је некакво извињење али верујте ја те људе не могу да гледам очима. Толико су ми бола и муке нанели да не могу да осећам ништа сем страшне мржње због медијског пакла који су ми приредили”, каже за ГЗС Горана Капларевић, мајка детета које је помињано у скарадном тексту.

У својству окривљеног на оптуженичкој клупи седео је Небојша Јовановић, главни и одговорни уредник Озон преса, док је Стојан Марковић власник медија присуствовао суђењу позивајући се на јавност.

Иначе, Савет за штампу пре годину и по дана изрекао је Озонпресу јавну опомену због кршења етичких норми и Кодекса новинара Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sudjenje ozon press nebojsa jovanovic stojan markovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.989.270 посета
Тренутно на сајту: 1473 посетилац(a)