Златни и бронзани кофер за ТО Пријепоље 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Златни и бронзани кофер за ТО Пријепоље
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
14.10.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Туристичка организација Пријепоље у категорији монографија општина и градова преко 50 страна освојила је прво место, „Златни кофер”,
Награде ТО Пријепоље, фото: ГЗС

а у категорији разгледница „Бронзани кофер”. Награде су додељене на 15. Међународном сајму туристичких публикација „Кофер слова“, одржаном у Крушевцу.

Ове године су организатори оцењивали промотивни материјал у 11 категорија.

Директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић

„Ми смо конкуристали у четири категорије, јер смо у њима задовољили критеријуме. Примерци се предају у два копије, једна иде стручном жирију, састављеном од дизајнера а и професора књижевности, а друга се излаже у Народном музеју како би сви могли да погледају”, рекао је директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић додајући да највећу захвланост за овогодишњу кандидатуру дугује својим сарадницима као и штампарији „Графокартон” која је на тендеру добила штампање монографије.

Иначе, ТО Пријепоље и 2014. конкурисала је на сајму туристичких публикација, а ове године се од 115 туристичких организација колико их има у Србији пријавило њих 60.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.387.222 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)