Парезановић: Кад је Јеремић бринуо о Косову, Србима су палили куће и цркве 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Кад је Јеремић бринуо о Косову, Србима су палили куће и цркве
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
10.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Марко Парезановић повереник ГрО СНС у Чачку огласио се саопштењем поводом посете Вука Јеремића Чачку. Парезановић сматра да је Јеремић
Марко Парезановић, фото: ГЗС

у Чачак требао да долази кад је био министар а не сада. Његово саопштење преносимо у целости:

Нисам срећан што морам да користим тешке речи, али овај пут ћу користити терминологију коју воли да користи Вук Јеремић. Ви сте Вуче озбиљно болестан човек. Вама је Александар Вучић био прихватљив док Вам је требала подршка Србије за личне амбиције у УН, до 2017. године нисте изговорили ниједну лошу реч о Српској напредној странци. А онда када нисте успели у амбицији да будете Вучићев кандидат за председника Србије, Вучић је преко ноћи за Вас постао криминалац и фашиста.

Кажете да на Косову и Метохији нема никаквих опасности по Србе и да је све фарса. Је л’ тако Вуче и 17. март 2004. године био фарса? Да ли је погром над Србима, паљење кућа и манастира била договорена акција неколико криминалаца који су тада били на власти? То је Вуче било оно време када сте Ви и Вама слични бринули о Косову и Метохији. Да ли је Вуче Ваш фијаско пред Међународним судом правде 2010. године била договорена акција са Албанцима или сте сами смислили оно идиотско питање после којег је Србија добила највећи дипломатски шамар у новијој историји, а Албанци потврду права на независност?

У време када сте Ви Вуче нажалост били министар спољних послова, Косово је добило рекордан број признања и никада ниједна земља није повукла признање Косова као независне државе. И док је Србија са Вама губила на свим фронтовима, Ви сте добијали. Од просечног момка чији је отац деведесетих био директор Слобиног Југопетрола, постали сте милионер, пријатељ и партнер белосветских лопова и криминалаца попут Патрика Хоа. Мало Њујорк, мало Париз, мало јахте, авиони, мало Катар и Дубаи. Ваша кутија цигарета кошта као просечна плата у Србији. То је Вама ваша борба дала.

После свега што су Срби преживели деценијама, да не кажем и вековима на Косову и Метохији Ви Вуче имате образа да говорите како су Албанци у ствари скроз океј и од њих не прети никаква опасност, те ако се нешто пак и деси на Косову и Метохији то је зато што је тако хтео зли Вучић? Вратићу се на почетак, обзиром на то да Ви јако волите да другима делите дијагнозе, Ви сте Вуче озбиљно болестан човек и Вама је потребна помоћ.

И на крају Вуче, "фарса" није брига за Србе на КиМ. Фарса је, Јеремицу, кад Синиса Ковачевић урла да "никад нико из СНС не сме да придје близу опозицији" - а онда вас двојица заједно формирате вас одбор у Чачку искључиво од оних које СНС није хтео у својим редовима. Вуче у Чачак и Јежевицу сте требали да долазите када сте били министар, да питате треба ли нам шта и како можете да помогнете да наш Чачак крене напред. Кад нисте долазили тада, нема потребе ни данас да "бринете" о Чачку. Снаћиће се Чачани као и до сада, без Вас.

Марко Парезановић, народни посланик и повереник ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poverenik marko saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.354 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)