УПТ „Морава“ представила своју понуду на сајму „WESTM“ у Београду 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
УПТ „Морава“ представила своју понуду на сајму „WESTM“ у Београду
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
17.10.2017 | 0 коментар(а)



Угоститељко-туристичко предузеће „Морава“ д.о.о. Чачак, презентовало је своју понуду на дводневном сајму „WESTM 2017“ који се одржава у београдској Краун плази.

Активно учешће и састанци Б2Б са туристичким агенцијама и туроператорима из Србије, Републике Српске, Босне и Херцеговине, Русије имају за циљ да се регрутују потенцијални гости у хотелима и ресторанима бренда УТП „Морава“ д.о.о.

„Обзиром да смо реновирали хотел Београд****, хотел Коле*** и да је у току реновирање смештајног блока хотела Морава, ово учешће омогућило је да својим потенцијалним клијентима презентујемо нашу фирму и делатност као и потенцијале туристичке понуде града Чачка и околине. Имајући у виду потенцијале и ресурсе којима располажемо апсолутно смо спремни, да квалитетним и атрактивним понудама за коорпоративне догађаје и организоване групе туриста, задовољимо и најшире захтеве наших гостију“, изјавила је директор УТП „Морава“ д.о.о. Верица Костић.

Поред смештајних капацитета, приликом презентовања понуде, Костић каже да је акценат стављен на ресторанску понуду.

Према њеним речима, најстарија кафана „Цар Лазар“ и рибљи ресторан „Плажа“ изазвали су пажњу бројних потенцијалних клијената, додајући да је изузетну пажњу привукао и ресторан са собама Здрављак**.

„Верујемо да учешће на оваквим манифестацијама за резултат ће имати већи број долазака и ноћења домаћих и страних гостију у нашим објектима, а самим тим и већи број посетилаца туристичких локалитета на територији града Чачка и околине“, истакла је Костић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.982 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)