Завршени радови на путној инфраструктури у Волујцу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршени радови на путној инфраструктури у Волујцу
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
04.10.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - И поред тога што се грађевинска сезона ближи крају, активности на изградњи саобраћајница како у граду тако

и у сеоским срединама су у пуном јеку, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

„У протеклих неколико недеља асфалтирано је 9 путних праваца у Месној заједници Волујац, а вредност тих радова је око 4 милиона динара“, рекао је Никола Максимовић директор ЈП Ужице развој и додао да је у плану да ЈКП Нискоградња након завршетка радова у овој месној заједници, што се очекује да ће бити данас, пређе да ради на изградњи и реконструкцији саобраћајне инфраструктуре у Мокрој Гори и Биосци.


Начелник Градске управе за инфраструктуру и развој Милоје Марић

Начелник Градске управе за инфраструктуру и развој Милоје Марић је истакао да се, што се тиче сеоских месних заједница, упоредо са радовима у Волујцу ради реконструкција пута у засеоку Врањача у Злакуси и на изградњи путева у Месној заједници Крвавци. Марић је навео и да очекује, да када је реч о градским улицама, реконструкција Жичке улице буде завршена до краја недеље, а Улице Кнеза Лазара и 1300 каплара почетком новембра обзиром да се ради комплетна реконструкција што је веома обиман и захтеван посао.

Почетак грађевинске сезоне је каснио због обилних падавина, али ће по речима Снежане Милутиновић директорке ЈКП Нискоградња, ово предузеће, као и претходних година, изводити инфраструктурне радове све док то временски услови дозволе, па ће план углавном бити испуњен.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zavrsetak radovi infrastruktura volujac uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.287 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)