ГГ За напреднији Чачак : Дахије би да укину парламентаризам у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ГГ За напреднији Чачак : Дахије би да укину парламентаризам у Чачку
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
03.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Одборничка група ГГ “Др Александар Радојевић – за напреднији Чачак”сматра да је предлог

новог пословника о раду Скупштине града Чачка бахати покушај укидања демократије и парламентаризма, права на јавну реч и иницијативу и то изабраним народним представницима у Скупштини града Чачка за заступање воље бирача.

У саопштењу за јавност достављеном медијима се наводи:

“Ако је председнику Скупштине и председнику одборничке групе СНС-а досадно да се тиме баве, предуго им трају дискусије народних одборника, или су нервозни што морају “нешто да раде”, јер углавном никада ништа нису радили, предлажемо да се навикну на обавезе, јер већ довољно година имају за то. Радно место ранга председника Скупштине једног града, као и радно место управника азила за животиње, захтевају много већу ангажованост, много више рада, много мање слободног времена за јалове покушаје “дисциплиновања и подучавања” ученијих од њих самих, доказаних у свом послу.

То да се бахатите без опозиције, да завршавате своје послове уз кршење законских норми и како вам падне на памет, то можете. И дахије су могле...Опозиција прави проблем око свега што “морате” да изгласате, као што сте морали да намирите партијске апетите свих ваших „струја“ постављањем наметнутих кадрова на руководеће позиције јавних предузећа и јавних установа. О њиховим “успесима” сведоче нам грађани - бирачи! Али док опозиција са скупштинске говорнице упозорава на све ваше лоше одлуке, дотле нисте комотни да радите како и колико хоћете…Тешко је чути истину супротну интересу. Зато сте одлучили да донесете овај срамни пословник, укинете истину и радите у мраку, без суда јавности. Оправдање налазите у много великим трошковима скупштинских заседања?!?! Па одрекните се дневница као владајућа већина, а одборничка група “др Александар Радојевић – За напреднији Чачак” ће то учинити одмах након вас. Ето једног решења.

Ево и другог предлога: цена земљишта шесте категорије на градској депонији је као у центру града...- промените проценитеља!

Група грађана “др Александар Радојевић- За напреднији Чачак” сигурно неће прихватити, а претпостављамо и друге опозицине групе да укинете демократију, парламентаризам, дебату о сваком питању које је од интереса за грађане и бираче свих нас, без обзира да ли смо власт или опозиција. Сви бирачи у овој земљи су равноправни. Бирачи града Чачка неће пристати да се деле на бираче првог и другог реда. У садашњој ситуацији их можда можете понизити и избрисати са листе пуноправних грађана и бирача. Памтиће они и бахато понашање и укидање демократије, а потсећаћемо их и ми, као њихови представници. Није добро иселити демократију из институције на улицу. Имајте то у виду, “ стоји у саопштењу ГГ “др Александар Радојевић – за напреднији Чачак”.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.458 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)