Траже изборе, а моле Бога да их не буде 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Траже изборе, а моле Бога да их не буде
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
21.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - После дебакла на председничким изборима, на којима је Бошко Обрадовић био пети у

родном граду, где је изгубио 2/3 бирачког тела, апели Двери за новим изборима су комични. Траже изборе, а моле Бога да их не буде. Нису им довољни редовни, па траже и ванредне поразе. После дивљачког понашања на последњој седници скупштине и физичког обрачунавања питање је да ли би цензус прешли. Градђани Чачка никада неће подржати силеџијство и примитивизам.

Лично бих био најсрећнији да до избора дође, јер би то била прилика да Александар Танасковић, широј јавности познатији као "буздован" оде у политичку историју заједно са својим ментором и режисером дивљаштва у градској скупштини Бошком Обрадовићем.

Оно што ме доводи у дилему да ли су избори потребни, јесте чињеница да они значе да град стаје на најмање шест, а вероватно и пуних девет месеци.

Тај луксуз себи не можемо да допустимо. Тиме би угрозили изградњу нове индустријске зоне и послали поруку свим инвеститорима да Чачак није сигурно место за инвестирање. Иако сва истраживања која смо добили показују да би у овом тренутку самостално освојили апсолутну већину и да је рејтинг опозиције далеко слабији него на претходним изборима, цена коју би платили грађани била би висока. Надам се да нећемо доћи у ситуацију да избори буду решење за блокаду рада парламента од стране опозиције.

Ми немамо времена за губљење, јер су нас грађани бирали да радимо и решавамо проблеме. Разбибригу и доколичарство препуштамо опозицији, јер су у томе веома успешни.

 

Народни посланик и повереник ГрО СНС у Чачку Марко Парезановић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.531 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)