ЈКП “Нискоградња” у претходних 15 дана санирала оштећења настала током зиме 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ЈКП “Нискоградња” у претходних 15 дана санирала оштећења настала током зиме
Trenutno na sajtu: 821       |       Podeli:
14.05.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Механизација и људство ЈКП “Нискоградња” у претходних 15 дана били су
Фото: ГЗС

максимално ангажовани на градским улицама, где се првенствено радило на крпљењу удраних рупа и санацији оштећења насталих током зиме.

Данас је завршено асфалтирање Херцеговачке улице, која је пресвучена у пуном профилу, а по речима Владимира Синђелића члана Градског већа за месне заједнице ради се и на осталим локацијама у граду.

“Тренутно се раде два мања путна правца у МЗ Росуље и у МЗ Турица. Завршени су прошле седмице планирани радови у МЗ Крчагово, док је у Градској општини Севојно остало да се уради пешачка стаза и плато испред школске хале. Планирамо следеће седмице да ангажујемо још две екипе, тако да ћемо са четири екипе свакодневно радити по месним заједницама, по плану и удруженим средствима са грађанима”.

Никола Максимовић директор ЈП “Ужице развој” додаје да су претходних дана радови извођени у Крцуновој улици, делу Ратарске, Његошевој и Београдској улици која је рађена након проласка гаса:

“У претходник 15 дана на око 4 000м2 урађена је санација прекопа, после изградње гасовода, водовода или других инсталација. У наредном периоду у самом граду се очекује изградња кишне канализације и реконструкција Улице Димитрија Туцовића, од Народног музеја до Доварја. Извршена је комплетна припрема за тај пројекат, па очекујемо да ће радови кренути до краја месеца или почетком јуна.”

Управо велики број ударних рупа и оштећења насталих после зимског периода условио је мало кашњење на реализацији овогодишњих уговора, али ће по речима надлежних у наредном периоду екипе бити максимално ангажоване како би се током ове грађевинске сезоне све што је договорено и урадило.

 

 

ГЗС / Град Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


putevi sanacija uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.152 посета
Тренутно на сајту: 823 посетилац(a)