Дечији поглед на свет кроз објектив 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Дечији поглед на свет кроз објектив
Trenutno na sajtu: 262       |       Podeli:
03.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поводом обележавања Дечије недеље, малишани из ПУ „Моје детињство“, из вртића „Полетарац“ и вртића „Мали капетан“,

у уторак 3. октобра, организовали су изложбу у Дому културе под називом „Дечије уметничко стваралаштво“.

На изложби су били представљени ликовни радови деце из вртића „Мали капетан“ на тему „Уметничко дело моје породице“, док су малишани из вртића „Полетарац“ представили фотографије на тему „Дечији поглед кроз објектив“.


Директорка ПУ„Моје детињство“ Сузана Симеуновић, фото: ГЗС

Директорка ПУ „Моје детињство“ Сузана Симеуновић рекла је да на овај начин полако раде на отворености деце, на њиховој отворености и припреми за живот.

„Важно је да се сусретну са свим, да науче оне основне ствари и кораке како је некада уствари изгледала фотографија, телефон... То су неке ствари које наша деца не знају. Врло је важно да их вратимо на те неке основне ствари које смо ми учили од наших бака и дека“, рекла је Симеуновић и додала да је Установа ту да омогући и реализује све те активности које раде на нивоу групе.


Васпитачица вртића „Полетарац“ Јелена Сенић, фото:ГЗС

Васпитачица вртића „Полетарац“ Јелена Сенић навела је да је циљ ове изложбе да одрасли кроз дечији поглед виде њихову свакодневницу и на свет у којем живимо.

„Деца су својим фотоапаратима бележила фотографије док су шетала кроз парк, боравила у природи и на селу да баком и деком. На тај начин су приказали детаље из свакодневног живота“, истакла је Сенић и додала да оно што одраслима понекад промакне, малишанима може бити веома драгоцено.

Иначе, реализатори ове изложбе су деца, родитељи и васпитачи из вртића.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.794.650 посета
Тренутно на сајту: 262 посетилац(a)